Toshiba M50D-A-10Z, laptop Satellite multimedia

Toshiba M50D-A-10Z e un laptop din seria Satellite care poate o alegere accesibilă deoarece are procesor AMD. Laptopurile cu configurații Intel sunt ceva mai scumpe deoarece procesoarele au performanțe ceva mai mari, dar un laptop ca acesta are o placă video ceva mai bună. E vorba de o configurație AMD APU, adică are o placă video Radeon HD net superioară celor de la Intel. Nu e mai bună decât una dedicată dar performanțele sunt destul de apropiate. Puteți folosi un mouse wireless ca și cel din poza de jos dacă doriți deoarece are bluetooth (așa nu veți mai folosi vreun port USB).

Prețul e atractiv după cum am mai tot precizat și e unul justificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul AMD Quad-Core A6-5200 are o placă video HD 8400 cu chipset similar. Nu e cea mai grozavă soluție pentru gameri dar e superior unui laptop în același buget (pe partea multimedia). Ecranul de 15 inci e unul standard cu rezoluție HD și iluminare LED. Restul configurației joacă un rol destul de important, iar dacă doriți să jucați ceva jocuri, v-aș recomanda ceva mai multă memorie RAM. Laptopul are 4GB, dar 8GB cred că ar fi perfect deoarece placa video nu are memorie proprie.

Spațiul de stocare e de 750GB și nu cred că veți avea nevoie de mai mult având în vedere că puteți stoca informații și online. Are dotările uzuale, dar mai puțin unitatea DVD care și așa e inutilă cât timp există porturi USB. Puteți instala Windows 7 chiar și de pe un stick USB și aș alege unul cu interfață USB 3.0 datorită vitezei. Restul dotărilor nu sunt chiar așa de diferite față de cele ale altor laptopuri. Are bluetooth așa că puteți conecta periferice wireless ori să transferați diverse fișiere de pe un telefon.

Plusuri: are doar 2.2 kg, e dotat cu tehnologie wireless bluetooth, autonomie de peste 5 ore în modul economic (ținând cont că e o baterie de 3 celule), aspect elegant cu finisaj argintiu/negru și performanțele grafice.
Minusuri: nu prea sunt la cum arată și ce oferă.

Toshiba M50D-A-10Z e un laptop interesant adică arată bine, e performant și fiabil. Fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială, pe mai toate gadgeturile acestui producător. Clipul de jos poate fi de folos în alegerea modelului dorit și puteți vedea cam cum arată acesta.

Te-ar mai putea interesa