Toshiba LX830 All-In-One, desktop de 23″ cu touch

Sistemul desktop PC Toshiba LX830 e un All-in-One de 23 inci și cu tehnologie touch, astfel că rezoluția ecranului e decât una FullHD iar interfața poate ușor folosită chiar și cu degetele. Bineînțeles, e vorba de tehnologia Multi-touch și nu doar touch, adică puteți face gesturi aproape ca pe tabletele cu Windows. Sistemul de operare nu e cel mai grozav, eu aș fi preferat 8 sau 8.1 datorită tehnologiei anterior menționate. Având în vedere că are unitate optică Blu-Ray, puteți instala alt sistem de operare, dar și 7 e ok pentru utilizare office.

Prețul e destul de piperat comparativ cu un desktop clasic și e normal să fie așa deoarece acesta e mult mai compact iar configurația e una multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Desktopul
Desktopul

Procesorul său e un Core i5 IvyBridge cu placă video proprie, dar cât timp are și o placă ca GT 630M de 2GB, nu cred că veți mai folosi cea integrată. Performanțele ei nu sunt așa de mari deoarece e una care se adresează platformelor mobile. Deci din unele pute de vedere poate fi comparat cu un laptop, dar e un desktop datorită designului iar ecran generos e punctul său forte. E vorba de un ecran de 23 inci cu rezoluție FullHD, multi-touch și unghiuri bune de vizibilitate.

Nu e un desktop care poate fi upgradat prea mult și această limitare se datorează dimensiunilor sale. Are WiFi pentru a vă conecta wireless la un hotspot sau router wireless (pentru acasă vă recomand unul). Are și bluetooth și e normal să aibă deoarece perifericele sunt wireless.

Restul configurației e ok deoarece 4 GB de RAM e o memorie suficientă iar hardul de 500GB e destul de spațios. Are Windows 7 versiunea Home Premium, dar o puteți înlocui cu 8 dacă doriți. Ca și dotări are: boxe, cititor de carduri, cameră web, 6 USBuri, LAN, HDMI și altele. E destul de greu chiar dacă e compact și nu e soluție portabilă precum ar fi un laptop.

Plusuri: periferice wireless, USBuri 3.0, HDMI, ecran generos și detaliat – FullHD, cameră web de 2MP, configurație multimedia etc.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Toshiba LX830 e o alegere bună și nu prea sunt multe desktopuri de la acest brand. Cel de jos e similar ca design cu cel de sus, însă acela are Windows 8. Pentru a vă face o idee, vă recomand clipul de jos.

Lasă un comentariu