Toshiba L855-159

Notebook-ul Toshiba L855-159 e unul excelent pentru orice tip de sarcină și asta deoarece are procesor i7-3630QM, 6GB memorie și cip grafic cu memorie proprie AMD Radeon HD 7670M. Eu zic că e excelent la gaming și singurul lucru care-i lipsește e SSD-ul, iar pe partea de soft Windows. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mult pentru un notebook de jocuri.

Poze

Acest L855-159 e un model gri care are ecran de 15,6 inci și din această cauză tastatura numerică e prezentă pentru a vă ajuta ori încurca. Rezoluția ecranului e de tip HD+, iar acest lucru presupune că filmele HD o să se vadă foarte bine. Și cele Full HD se vor vedea, însă eu recomand să le vedeți pe un TV. Aparatul poate fi conectat la un ecran extern prin VGA sau HDMI.

Tastatura
Așa arată

Specificaţii tehnice

Procesorul cu care e dotat modelul acesta e un i7 din seria Ivy Bridge, iar memoria RAM e de 6 giga putând fi mărită la 16 dacă simțiți nevoia să puneți mai mult. Spațiul de stocare nu e o problemă având în vedere că are 750 giga, iar dacă nu vă ajunge atunci puteți atașa harduri externe ori interne. Porturile disponibile la acest laptop sunt USB 3, bluetooth, HDMI și VGA, și vă vor ajuta să conectați ce doriți la el.
Jocurile vor merge foarte bine grație cipului grafic de la AMD, iar despre acest lucru o să vă convingeți din clipul de alături care prezintă un joc de ultimă generație.

Păreri pro şi contra

Pro: e portabil deoarece bateria ține mult, iar greutatea sa e de undeva la 2,3 kilograme; prețul de achiziție nu e deloc mare având în vedere componentele cu care e dotat; vine cu o mulțime de porturi utile pentru oamenii de afaceri; are acea garanție specială de la Toshiba, dar trebuie menționat că e valabilă doar în anumite condiții… una fiind să vă înregistrați în terme de 14 zile de la data achiziționării produsului.
Contra: nu are SSD și nici sistem de operare preinstalat.

Concluzie

Acest laptop Toshiba Satellite L855-159 e recomandarea mea pentru acele persoane care vor mai mult. Ar fi excelent pentru om de afaceri, student la inginerie ori arhitectură, pasionat de jocuri sau utilizator obișnuit. Despre cum arată vă puteți face o părere din preview-ul de alături despre care cred că e foarte reușit.

Un comentariu la „Toshiba L855-159”

  1. ce-i cu pretul ala asa de obraznic? acest laptop a fost 3200 acum 2 luni si acum a urcat la 3800? emag = echipa de oameni neseriosi. Nici nu-i de mirare de ce acum toata lumea merge

Lasă un comentariu