Toshiba L855-12V

Laptopul Toshiba L855-12V e unul din multele laptopuri care se adresează pasionaților de jocuri și nu numai. Spun asta pentru că poate fi folos ca un laptop obișnuit, ca unul office. Astfel autonomia bateriei crește și puteți folosi laptopul pentru o perioadă mai lungă. Design-ul joacă un rol important, în special că nu e un laptop chiar accesibil și vă doriți să faceți o alegere bună. Are un aspect metalic, iar tastatura e înconjurată de o suprafață neagră lucioasă. Touchpadul arată și el bine însă ar fi arătat mai bine dacă butoanele erau integrate. Satellite L855-12V are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Tastatura
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul i7-3610QM va fi de folos în jocuri deoarece  e unul foarte performant și nu prea are competiție pe această platformă. Chiar dacă laptopul are un cod mare, are ecran de 15.6 inci iar rezoluția e cea tipică. Deci se pot viziona filme HD fără probleme iar pentru cele 1080p, vă recomand ieșirea HDMI. Poate fi instalată până la 16GB de memorie RAM dar numai dacă nu vă ajunge 4GB. Eu zic că 8GB sunt suficiență deoarece e de 1600 MHz.

La un astfel de laptop, erau ideale două tipuri de medii de stocare (SSD + SATA) dar și tastatură iluminată. Vine cu un SATA de 640GB dar și cu o placă video dedicată. E vorba de Radeon HD 7670M de 2 GB. E similară cu GT 630M, în caz că nu ați auzit de ea. Ca și dotări are destul de multe la capitolele multimedia, porturi și comunicații. Nu cred că ar avea rost să le enumăr pe toate.

Prețul e atractiv și pentru că nu vine cu Windows ci cu Free DOS, acesta îl înlocuiți cu Windows 7 pe 64 de biți. Dacă optați pentru 32 de biți, veți avea la dispoziție doar 2.6GB RAM, deci nu cred că vă doriți asta. Ca și performanțe, placa AMD e similară cu GT 630M de la NVIDIA:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are configurație bună pentru a juca diverse jocuri, posibilitate de upgrade a memoriei RAM cu până la 16GB și aspect plăcut.

Minusuri: lipsă tastatură iluminată.

Concluzie

Acest Toshiba L855-12V e una din recomandările mele pentru cei ce vor un gadget pentru jocuri și nu un desktop. Seria L855 se adresează unei anumite categorii de persoane și anume, gamerilor. Jos am pus o prezentare a unui astfel de laptop:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Toshiba L855-12V”

  1. Salut Nashule 🙂
    Cum sta cu racirea modelul acesta ? L-ai testat full load ? Se incinge ?
    Multumesc !

Comentariile sunt închise.