Toshiba L855-12T

Toshiba L855-12T e un laptop Satellite care arată foarte bine și datorită componentelor sale poate fi utilizat cu succes la gaming. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar eu zic că acest preț e justificat din moment ce vine cu procesor i5 3210M (un model Ivy Bridge), 4GB memorie RAM și placă video de tip AMD Radeon HD 7670M. Ceva asemănător e L855-12T, iar pe partea de caracteristici nu stă foarte diferit.

Poze

Toshiba Satellite L855-12T are un design și o culoare caracteristică modelelor L855. Ecranul e de 15 inci de tip wide, iar culoarea laptopului e silver. Chiar dacă acest notebook are dimensiuni medii trebuie știut că are o greutate mică înspre normală de 2,3 kilograme. Din poză se poate vedea că are și tastatură numerică care va facilita introducerea mai ușoară a numerelor.

Din față
Tastatura

Specificaţii tehnice

L855-12T vine cu un procesor i5 puternic care are două nuclee, iar pe partea de memorie stă normal deoarece are 4 giga. Ceva special, legat de memorie, e faptul că se mai pot pune încă 12 giga, deci în total 16 giga de memorie… însă nu știu cât de util e acest lucru. Placa video dedicată, adică cu memorie dedicată, e un AMD 7670M care are un bus pe 128 biți și asta înseamnă că o să meargă toate jocurile noi.

Păreri pro şi contra

Pro: garanția standard e de 2 ani; procesorul e un model apărut anul acesta; memoria poate fi upgradată; vine cu porturi utile pentru un om de afaceri printre care se numără HDMI și bluetooth; bateria sa ține destul de mult deoarece laptopul are o autonomie de undeva la 4 ore jumătate.
Contra: putea veni cu procesor i7 și cip grafic Nvidia, dar și în starea actuală e un laptop cu puțină concurență la acești bani.

Concluzie

L855-12T e un model bun care vine la un preț decent pentru un laptop de gaming. Arată și bine, iar referitor la sistemul de operare trebuie știut că nu are așa ceva și va trebui ca dvs. să instalați pe el Windows 7 64 bit și driverele aferente care pot fi găsite pe site-ul producătorului. Despre laptop vă puteți face mai bine o impresie din preview-ul de alături și în acest clip arată și unde e localizată memoria RAM.

Te-ar mai putea interesa