Toshiba L755-18P

Un laptop Toshiba L755-18P e tot un Satellite ca Toshiba L755-1CG, dar vine cu procesor i5, hard mai mare și unitate pentru citirea și inscripționarea discurilor Blu-ray. Tehnologiile cu care vine sunt cea LED, Intel SandyBridge, nVidia Optimus, dar și cea de citire a „discurilor albastre”.
Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și nu e scump având dotările și tehnologiile de mai sus amintite.

Poze

Capac
Din faţă

Specificaţii tehnice

Laptopul Toshiba Satellite L755-18P vine cu un procesor Intel i5 de ultimă generație, adică Sandy Bridge, și cu un ecran de 15,6 inci. Ecranul are o rezoluție HD de 1366 pe 768 pixeli, e TruBrite și are la bord tehnologia LCD LED. Notebook-ul stă bine la partea de memorie deoarece are 4 giga de RAM și hard de 640 de giga la 5400 rotații. Se mai poate adăuga memorie RAM deoarece are un slot iber, iar capacitatea maximă suportată e de 8 giga la frecvența de 1333 megaherți… normal că memorie DDR3. Placa video e de 2 giga și este un model GeForce GT 525M de la nVidia pe 128 de biți. Această placă video e una specială pentru jocuri și e una dedicată, iar cea integrată e un Intel HD. laptopul are tehnologie Optimus și asta înseamnă că bateria ține mai mult deoarece placa video dedicată intră în funcțiune doar în jocuri și aplicații video solicitante.

La capitolul multimedia are unitate Blu-ray, difuzoare stereo cu Dolby Advanced Audio, card reader, webcam și o mulțime de porturi (LAN, USB 2.0 & 3.0, HDMI și altele). Bateria ține undeva la 4 ore jumătate, greutatea laptopului e de 2,5 kilograme și vine cu sistem de operare, adică cu Windows 7 Home Premium pe 64 biți.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are unitate Blu Ray RW (read și write).
Contra: ecranul nu are suport 1080p și de aceea unitatea Blu-ray e cam inutilă, DAR gadgetul are numeroase porturi prin care ar putea fi atașat un monitor sau televizor cu suport Full HD.

Preţuri (cel mai mic preţ)

3499 lei e un preț pe măsura unui laptop de ultimă generație căruia îi lipsește doar suportul 3D și poate procesorul cu patru nuclee. L755-1CG e o alternativă mai intrată la apă din punct de vedere al specificațiilor, dar și al prețului.

Concluzie

Toshiba L755-18P este un portabil care intră în categoria portabilelor multimedia și de aceea are un preț piperat spre deosebire de alte modele, dar e ideal pentru jocuri și vizionare de filme 1080p… dar pe un ecran extern. Aşa arată:

Te-ar mai putea interesa