Toshiba GR-RT820PMJ-BS, frigider mare de 80 cm

În ultimii ani, frigiderele au avansat destul de mult și tind să devină aparate premium, adică nu mai trebuie să alegeți un side by side pentru bucătărie. Toshiba GR-RT820PMJ-BS e un foarte bun exemplu și se vede din imagine că are rafturi, suporturi și compartimente foarte mari. Partea exterioară e de  altă culoare – gri, deoarece albul e prea clasic și tot mai puțini utilizatori vor un aparat alb. Designul exterior e unul minimalist și pe ușa frigiderului propriu-zis e menționată tehnologia Inverter. Se referă la compresorul de tip Inverter care e cel mai popular și fiabil.

Prețul e corect pentru un aparat cu volum peste 600 litri și se poate compara cu aparate din segmentul superior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un aparat foarte silențios care ar trebui să-l alegeți pentru că aveți destul de mult spațiu în bucătărie și recomand să-l incorporați parțial în mobilier pentru a se integra mai bine alături de restul aparatelor. Cu alte cuvinte, îl puteți pune pe lângă mobilier sau faceți un mobilier la comandă.

Un volum atât de mare influențează dimensiunile sale, astfel că are o adâncime de 73,9 cm. Evident că nu poate fi foarte înalt că doar e vorba de un frigider, adică înălțimea sa e de 184 cm.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine în orice bucătărie și se potrivește alături de oricare alt aparat argintiu. Compartimentul pentru legume și fructe are o denumire interesantă – Anti-bacteria Crisper, iar aceasta reduce formarea de bacterii la interior. E integrat un sistem de eliminare a mirosurilor sau de purificare a aerului, astfel că alimentele vor fi conservate mai bine (e prezent chiar și la congelator). În frigider e un compartiment numit Ultra Fresh destinat alimentelor proaspete care trebuiesc ținute la o temperatură constantă. Congelatorul are un sistem numit Ice Twist adică veți obține cuburi de gheață prin răsucire și nu cred că a fost vreodată mai ușor de atât.

Toshiba GR-RT820PMJ-BS costă ceva mai mult decât multe alte modele deoarece oferă un spațiu interior generos dar și tehnologii avansate care ajută la o mai bună conservare a alimentelor.

Te-ar mai putea interesa