Toshiba GR-RB440WE-DMJ, combină cu No Frost şi control touch

Toshiba GR-RB440WE-DMJ este o combină frigorifică modernă ca aspect şi funcţionalitate. Are un volum net de 416 litri şi No Frost aşa încât întreţinerea ei să nu nu vă ia prea mult timp.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu panou de control pe uşa frigiderului şi uşi de tipul reversibile (pot fi reglate să se deschidă pe stânga ori dreapta).
Din poza de alături se poate observa că paratul e unul de culoare gri mat (producătorul precizează că e morandi gray).


Păreri pro şi contra

Combina Toshiba GR-RB440WE-DMJ e una cu un nivel de zgomot scăzut de 41 decibeli aşa încât să nu deranjeze atunci când ascutaţi radio ori vreţi să vă odihniţi.
Aparatul vine cu caracteristica AlloyCooling care presupune că aceasta va disipa căldura rapid şi va răci uniform compartimentul frigorific.
Compartimentul dublu de fructe şi legume e cu „Humidity Control”. În felul acesta aveţi mai multe opţiuni de control al umidităţii.
Are un sertar special numit Transforming Box care e un compartiment ajustabil. Îl poţi ajusta din sertar pentru pizza până la sertar obişnuit sau sertar cu mai mult spaţiu.
Garanţia standard a acestui aparat e una de 2 ani, dar poate fi extinsă la mai mult… în funcţie de cât doriţi.
Caracteristica No Frost e prezentă la frigider şi congelator, iar din această cauză răcirea are loc fără producere de gheaţă.
Dacă vreţi ceva similar, dar de la alt producător atunci vă recomand acest model de la Beko.
Partea de congelator e una de 106 litri şi cu o capacitate de îngheţ de 12 kg la 24 ore. În acest fel o să fiţi siguri că alimentele dvs vor fi „în siguranţă” mai mult timp.

Per ansamblu această combină e una modernă care arată bine şi se comportă fără reproşuri atunci când vine vorba despre a ţine la păstrat o cantitate mare de alimente.
Dacă vă preocupă dimensiunile sale atunci trebuie ştiut că acestea sunt de 70x66x188 lxaxî cm.

Te-ar mai putea interesa