Toshiba GR-RB360WE-DMJ, combină frigorifică cu AlloyCooling

Combina frigorifică din imagine este Toshiba GR-RB360WE-DMJ și pare să fie un model premium la un preț foarte bun. Tot mai multe modele prezintă finisajul argintiu care e prezent mai nou și la interior. Mai precis, sunt linii argintii în zona compartimentelor, suporturilor și rafturilor. Controlul temperaturii e de tip touch și puteți seta temperatura atât pentru frigider, cât și pentru congelator. Are un volum generos pentru cât costă dar de multe ori acest aspect nu e chiar atât de important.

Interiorul arată bine și e foarte bine organizat, iar suporturile de pe ușa frigiderului sunt ceva mai numeroase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avem un congelator generos cu 3 sertare mari de dimensiuni egale, iar ele sunt transparente pentru a putea vedea și conținutul. Capacitatea sa e de 4 kg care e una satisfăcătoare ținând cont că nu veți pune mai multe alimente proaspete în el în 24 de ore. Această capacitate e irelevantă atunci când cumpărați alimente deja congelate. Designul e unul pe gri mat care e la modă și se potrivește chiar și cu cel argintiu, în caz că restul aparatelor sunt pe acea culoare.

Păreri pro și contra

Prezintă rafturi de tip Comfort Shelf care pot fi glisate înspre voi pentru a lua mai ușor alimentele de pe el sau din spate. Frigiderul are două compartimente speciale în care pot fi așezate diverse alimente și se poate regla nivelul de conservare în funcție de tipul acestora. Partea din spate a aparatului prezintă tehnologia AlloyCoolingTM care disipă ceva mia bine căldura astfel că aparatul va răci mai bine.

Toshiba GR-RB360WE-DMJ e un aparat frigorific mai mare decât altele, motiv pentru care înălțimea atinge 201 cm. Ușile sunt reversibile, astfel că poate fi pus chiar și în colțul unei camere fără nici o problemă. Recomandarea de sus e una foarte bună și e vorba de un brand popular, dar sunt și soluții diferite pentru cei ce vor un aparat frigorific pentru un buget mai generos. În general, Toshiba oferă soluții premium pentru clienți pretențioși și nu trebuie să fiți fan al acestui brand.

Te-ar mai putea interesa