Toshiba Fujitsu IS12T

Companiile Toshiba şi Fujitsu au lansat primul telefon mobil cu sistem de operare Windows Phone 7 Mango, Toshiba Fujitsu IS12T. După cum observaţi cei de la Microsoft au ales un nume mai deosebit pentru fiecare versiune a acestui sistem de operare, după cum fac Apple şi Google. Mango este versiunea 7.5 a lui Windows Phone. După părerea mea nu este un nume prea bine ales, cei de la Google au fost mai bine inspiraţi în alegerea numelor pentru versiunile de Android. Acest model vine în trei culori interesante (verde măsliniu, roz, negru etc.) şi este rezistent la apă.

Poze

În mână
Spatele

Câteva specificaţii tehnice

Cântăreşte doar 113 grame, cam ca şi un Samsung Galaxy S2. Toshiba Fujitsu IS12T va avea un ecran tactil de 3.7 inci de tip TFT LCD. Camera foto va fi de 13.2 MP. Rezoluţia ecranului este de 800 cu 480 pixeli. Va funcţiona cu un procesor Qualcomm Snapdragon MSM8655 ca şi HTC Thunderbolt. Memoria internă este de 32 giga, iar pe partea de comunicaţii va avea Wi-Fi şi bluetooth 2.1 cu EDR.

Se pare că va fi lansat în Japonia, şi cică acolo o să şi rămână. Pe mine nu prea m-au pasionat telefoanele cu Windows şi mai mult ca sigur că nici nu mă vor pasiona. Recunosc că arată Toshiba Fujitsu IS12T destul de bine dar în alegerea unui telefon cel mai bun criteriu este cel al performanţei, nu cel al designului.

Te-ar mai putea interesa