Toshiba Excite Pure AT10-A-104, tabletă ieftină de 10 inci cu Tegra 3

Tableta Toshiba Excite Pure AT10-A-104 e una performantă deoarece are procesor Tegra 3 și un sistem de operare nou. Tabletele de 10 inci sunt mai apreciate decât cele de 7 inci deoarece sunt mai bune pentru navigare, filme și programe. Cât despre jocuri, cele de 7 inci par a fi mai ideale deoarece sunt mai ușor de manevrat. Ca și concurență, această tabletă nu prea are cu cine concura dacă ținem cont de toate caracteristicile (inclusiv autonomie). Designul e plăcut și ca și oricare altă tabletă, doar partea din față e negru lucioasă, pe când cea din spate e gri metalică. Are un preț bun Vezi prețul special de azi .

Poze

Dacă nu vă puteți face o idee mai bună despre acesta, am postat un clip la final cu prezentarea sa.

Din față

Din față

Porturile

Porturile

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificații tehnice

Procesorul Tegra e disponibil în diverse variante, în cazul acestui model e vorba de un T30L de 1.3 GHz. Deci nu e un model oarecare, ci unul cu procesor grafi cu 12 nuclee. Ecranul de 10 inci are o rezoluție HD și e destul de clar datorită contrastului ridicat. Are 1 GB memorie și 16GB spațiu intern. Puteți alege un card de memorie dacă considerați că cei 16GB nu sunt suficienți.

Ca și dotări are: difuzoare, cameră foto principală, o cameră foto secundară, slot pentru card, bluetooth, GPS și WLAN. Nu puteți avea pretenții la 3G la un așa preț, dar pentru cei ce o vor folosi acasă, le recomand un router wireless. Bateria sa oferă cam 10 ore de redare video, deci autonomia pentru navigare web e puțin mai mare.

Nu e foarte greu de folosit deoarece interfața e bine realizată iar butoanele principale se află în partea de jos a ecranului. E vorba de butoanele digitale care inițial le-am văzut pe Honeycomb. Aduce cel mai bun sistem de operare Android de la ora actuală – 4.2 JB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cea mai nouă versiune de Android, procesor performant pentru redare video ori jocuri, spațiu intern generos și ieșire HDMI.

Minusuri: nu prea ar fi multe dezavantaje sau lipsuri.

Concluzie

Acest Toshiba Excite Pure AT10 e o alegere bună dacă nu aveți un producător favorit și vă interesează și partea multimedia. Jos am postat un clip cu o astfel de tabletă și se observă că designul e reușit și se mișcă destul de bine:

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu