Toshiba Excite Pure AT10-A-104, tabletă ieftină de 10 inci cu Tegra 3

Tableta Toshiba Excite Pure AT10-A-104 e una performantă deoarece are procesor Tegra 3 și un sistem de operare nou. Tabletele de 10 inci sunt mai apreciate decât cele de 7 inci deoarece sunt mai bune pentru navigare, filme și programe. Cât despre jocuri, cele de 7 inci par a fi mai ideale deoarece sunt mai ușor de manevrat. Ca și concurență, această tabletă nu prea are cu cine concura dacă ținem cont de toate caracteristicile (inclusiv autonomie). Designul e plăcut și ca și oricare altă tabletă, doar partea din față e negru lucioasă, pe când cea din spate e gri metalică. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Dacă nu vă puteți face o idee mai bună despre acesta, am postat un clip la final cu prezentarea sa.

Din față
Din față
Porturile
Porturile

Specificații tehnice

Procesorul Tegra e disponibil în diverse variante, în cazul acestui model e vorba de un T30L de 1.3 GHz. Deci nu e un model oarecare, ci unul cu procesor grafi cu 12 nuclee. Ecranul de 10 inci are o rezoluție HD și e destul de clar datorită contrastului ridicat. Are 1 GB memorie și 16GB spațiu intern. Puteți alege un card de memorie dacă considerați că cei 16GB nu sunt suficienți.

Ca și dotări are: difuzoare, cameră foto principală, o cameră foto secundară, slot pentru card, bluetooth, GPS și WLAN. Nu puteți avea pretenții la 3G la un așa preț, dar pentru cei ce o vor folosi acasă, le recomand un router wireless. Bateria sa oferă cam 10 ore de redare video, deci autonomia pentru navigare web e puțin mai mare.

Nu e foarte greu de folosit deoarece interfața e bine realizată iar butoanele principale se află în partea de jos a ecranului. E vorba de butoanele digitale care inițial le-am văzut pe Honeycomb. Aduce cel mai bun sistem de operare Android de la ora actuală – 4.2 JB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cea mai nouă versiune de Android, procesor performant pentru redare video ori jocuri, spațiu intern generos și ieșire HDMI.

Minusuri: nu prea ar fi multe dezavantaje sau lipsuri.

Concluzie

Acest Toshiba Excite Pure AT10 e o alegere bună dacă nu aveți un producător favorit și vă interesează și partea multimedia. Jos am postat un clip cu o astfel de tabletă și se observă că designul e reușit și se mișcă destul de bine:

Te-ar mai putea interesa