Toshiba Excite Pro AT10LE-A-108, tabletă de 10.1″

Toshiba Excite Pro AT10LE-A-108 e o tabletă cu procesor Tegra 4 și ecran Retina, motiv pentru care poate fi o alegere foarte bună. Depinde și de cât sunteți dispuși să cheltuiți, dar cu aceasta veți face o alegere foarte bună. E mult mai ieftină decât o tabletă de la Apple și oferită slot pentru card. Poate face față oricărei provocări datorită configurației sale și dotărilor. E un gadget portabil care poate înlocui chiar și un laptop deoarece se poate conecta wireless o tastatură (prin bluetooth). Există destule aplicații din Google Play care pot fi utile.

E normal să coste aproape cât un laptop dar nu sunt multe laptopuri cu ecran 1600p. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din față
Din față

Un procesor Tegra 4 cu 1.6GHz e foarte bun pentru a juca jocuri dar și pentru sarcini mai grele (aplicații office). Ecranul său e unul splendid din toate punctele de vedere: panou IPS, diagonală de 10 inci, rezoluție Retina, protecție Gorilla Glass și iluminare LED. Capacitatea memoriei RAM e de 2 GB și nu e nevoie de prea multă pentru un așa sistem de operare. Spațiul de stocare e unul generos – 16GB, dar utilizabil e și mai mic. Ca și dotări are: difuzoare stereo Harman Kardon, cameră web, cameră principală de 8MP cu autofocus, DTS, bluetooth, WiFi etc. Dotările se aproie de cele ale unui laptop doar că nu sunt multe porturi USBuri, dar e unul de tip micro pentru transferul datelor.

Bateria de 2 celule oferă o autonomie de maxim 9 ore (pentru redare video), dar poate să difere în funcție de cum o folosiți dar în mod economic e cea mai bună. Greutatea sa e una generoasă dar pentru ce dotări are, e mai mult decât ok – 630 grame. Are și GPS astfel că poate fi folosit ca un sistem de navigație cu o aplicație corespunzătoare. Sistemul de operaree Android 4.2 Jelly Bean care nu e ultimul, dar e ok având în vedere că se mișcă fluent.

Plusuri: ecranul Retina, HDMI, autonomie de 9 ore, bluetooth, memoria RAM, design plăcut etc.
Minusuri: nu are.

Toshiba Excite Pro AT10LE-A-108 e o tabletă premium care poate fi bună și pentru utilizatorii business ori cu pretenții mari. Cred că vă puteți face o idee despre el vizionând clipul de jos. Pot spune că e o tabletă excelentă dar care nu are un preț foarte atractiv (nu e la îndemâna oricui). Există soluții și mai ieftine din serii similare și cu ecran 1080p.

Te-ar mai putea interesa