Toshiba Encore WT8-A-102, tabletă de 8″

Toshiba Encore WT8-A-102 e o tabletă cu Windows ceva mai accesibilă decât altele și care are un design mai special. Arată precum un smartphone mai mare dar e o variantă recent apărută de aceea are și Windows 8.1. Acest sistem de operare se adresează utilizatorilor de tip office deoarece și specificațiile sunt corespunzătoare. Androidul e mai mult pentru cei care preferă partea multimedia a unei tablete, și chiar și prețul e ceva mai diferit. Nu are 3G, dar are atât WiFi cât și bluetooth. Deci se poate conecta la un hotspot ori puteți conecta periferice wireless la ea.

E ceva mai scumpă decât o tabletă cu Android și e de înțeles deoarece sistemele de operare sunt diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Tableta

Tableta

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Ecranul acestei tablete e unul HD cu diagonală de 8 inci iar imaginea va fi detaliată. Prefer cele cu ecran HD deoarece îmi place să vizionez conținut mai de calitate. E important ca ecranul să aibă o rezoluție ridicată deoarece puteți citi cu ușurință fără a mai da zoom. Având în vedere că e o tabletă pentru uz office, acest aspect are un rol destul de important. Procesorul ei e un Intel Z3740D de 1.3GHz și placa video integrată e tot de la Intel.

Sistemul de operare Windows 8.1 necesită ceva mai multe resurse hardware. De aceea e nevoie de cel puțin 2 GB de RAM (sistemul consumă în jur de 1GB) și un spațiu de stocare modest – 32GB. Sistemul e instalat pe el, deci spațiul utilizabil e ceva mai mic iar dacă vă place să stocați diverse, puteți opta pentru un card de memorie ori un serviciu online.

Dotările sale sunt importante având în vedere utilitatea sa: cameră frontală de 2MP+una de 8MP în spate, difuzoare stereo, slot pentru card, bluetooth, GPS, HDMI, audio, USB și microfon. Nu e dotată cu 3G, dar puteți folosi funcție WiFi hotpot a unui smartphone.

Plusuri: cam 7 ore de utilizare normală (excelent pentru o baterie cu 2 celule), preț foarte bun, spațiu generos, suficientă memorie RAM și designul.
Minusuri: la acest preț nu are.

Toshiba Encore WT8-A-102 e una din multele modele ale seriei Encore, dar aceasta e una dintre cele mai ieftine variante. Caracteristicile și specificațiile ei sunt numai bune pentru Windows 8.1. Jos e un clip cu o tabletă similară, unele poate au o culoare diferită pe spate (acest aspect nu afectează prețul).

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu