Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba DaiseiKai 8 RAS-13G2KVP-E, model 13000 BTU cu clasa A+++

Dacă vă interesează un aparat AC care să facă o climă perfectă pe o suprafaţă de circa 38 mp atunci acest model Toshiba DaiseiKai 8 RAS-13G2KVP-E ar fi recomandarea mea. Pe piaţă există şi alte variante, dar acest are clasă de eficienţă energetică superioară şi 13000 Btu.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat clasa A+++ dpdv energetic, lucru care presupune că în timp ne recuperăm banii daţi pe el prin facturi mici la curent.
Din poza de alături se poate vedea că acest model vine cu un design minimalist.


Păreri pro şi contra

Modelul Toshiba DaiseiKai 8 RAS-13G2KVP-E e unul cu mute funcţii printre care se numără cea pentru dezumidificare, lucru care presupune că nu e nevoie de un dezumidificator pe timp de iarnă.
Economiile de curent se datorează în mare parte compresorului inverter care ajută la economii până la 50%.
Nu va trebui să vă bateţi prea mult capul cu întreţinerea deoarece are curăţare automată, iar în cazul unei probleme are autodiagnoză.
Dacă se întrerupe curentul atunci acest model are funcţie de repornire automată care presupune că aparatul îşi reia activitatea cu programul care-l rula dinainte de a se întrerupe curentul.
Nivelul de zgomot nu e unul deranjant întrucât vorbim despre 21-43 decibeli în funcţie de programul ales ori de treapta de viteză.
E la modă ca noile aparate să aibă Wi-Fi, dar acesta nu are aşa ceva.
Din nefericire nu are nici kit de instalare inclus în pachet, dar serviciul de instalare presupune existenţa a aşa ceva în pachetul serviciului.

Un aparat precum acesta vă va ajuta foarte mult pe timp de iarnă cât şi vară deoarece vă va ajuta să obţineţi o climă foarte bună.
Aerul furnizat va fi unul foarte curat deoarece are un mod de funcţionare special pentru aşa ceva cât şi filtru avansat.
Prin faptul că are o garanţie standard de 3 ani şi brandul există pe piaţă mai bine e 50 de ani avem siguranţa că primim un produs cu o fiabilitate superioară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu