Toshiba C855-1NJ

Toshiba C855-1NJ e varianta mult mai capabilă a lui C855-1KH și asta pentru că are un procesor i5, dar trebuie să știți că nu are placă video cu memorie dedicată și de aceea nu poate fi considerat ca fiind un laptop de gaming, ci doar unul multimedia. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi → în condițiile în care vine cu procesor Ivy Bridge, multă memorie RAM și un hard încăpător.

Poze

Culoarea acestui laptop e albă și de aceea cred că va putea concura cu laptopurile Vaio, adică cu modelele celor de la Sony. Modelul de față are un ecran de 15 inci de tip wide care este excelent pentru vizionarea filmelor HD deoarece are o rezoluție de tip HD+. Se poate vedea că are tastatură numerică și asta vă va ajuta la introducerea rapidă a numerelor.

Așa arată
Tastatura

Specificaţii tehnice

C855-1NJ e un model de laptop foarte puternic care vine cu un procesor bun, adică cu un i5-3210M. Acest procesor are placă video incorporată în el, mai exact un Intel HD care e capabil de a reda conținut HD și Full HD în anumite circumstanțe. Ceva ce mă uimește e faptul că are are o autonomie mare de 5 ore și asta mai mult ca sigur că e datorat procesorului.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț bun; procesorul e foarte capabil; tastatura numerică e prezentă pe acest model și asta va facilita introducerea numerelor într-un mod rapid; greutatea laptopului e una mică și de aceea e foarte portabil; nu vine cu sistem de operare și acest lucru facilitează instalarea oricărui sistem îl doriți fără a plăti un sistem deja preinstalat pe care poate nu îl doriți; are numeroase porturi printre care se numără HDMI și noul port USB 3.
Contra: în principal nimic, dar nu strica dacă cipul grafic avea memorie dedicată.

Concluzie

Dacă ești o persoană care are nevoie de un laptop puternic, dar nu e pasionat de jocuri atunci acest model ar fi o soluție care ar trebui luată în considerare. Prețul nu e deloc mare, iar aspectul e de nota 10 și faptul că e alb e un alt plus pentru că nu găsești prea multe alte laptopuri albe la fel de ieftine ca și acesta. Din preview-ul alături vă puteți face o părere despre cum arată și ce poate.

Un comentariu la „Toshiba C855-1NJ”

  1. Mi se pare un laptop foarte bun si as fi interesata sa il cumpar. Dar am o intrebare. Cum sunt boxele acestui laptop? Mai am un Toshiba Satellite care se aude foarte bine, volumul e destul de mare si sper ca si la acest laptop sa fie la fel

Lasă un comentariu