Toshiba C855-1N4

Laptopul Toshiba C855-1N4 e unul de culoare neagră și care a apărut recent. Aceste aspecte se pot observa în poza de jos dar și în clip. Are o tastatură puțin diferită care îmi place iar touchpadul are o dungă lucioasă în jurul său. Procesorul Pentium B950 de 2.1 GHz e unul de tip Dual Core și sunt curios când vom vedea modele Ivy Bridge deoarece acesta e unul Sandy Bridge. Dacă nu vă place negrul, există alternative pe alb care au un design asemănător și prețul nu a fost afectat. Nu are un preț prea mare deoarece vi-l puteți permite Satellite C855-1N4 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul Pentium B950 de 2.1 GHz e unul decent când vine vorba de utilizare office a unui laptop. Deci acest procesor îl găsiți doar pe această platformă iar acesta e însoțit de o placă video Intel HD Graphics. Ecranul său HD e bun pentru vizionarea de filme deoarece e de 15.6 inci și deci suficient de mare pentru a-l pune la o distanță de 2 metrii.

Dacă nu ați știut, are un slot liber pentru a-i instala în că 2 sau 4GB de RAM. Eu vă recomand Windows 7 pe 64 de biți pentru acesta deoarece pe viitor poate vă luați încă 2GB de RAM. Puteți să stocați o mulțime de conținut media pe hardul său de 500GB și nu cred că unul mai mare era mai de folos. Placa sa video nu e bună pentru jocuri 3D mai sofisticate, dar cele simple și 2D pot fi rulate fără probleme. Are DVD, difuzoare, card reader, porturi, WLAN, bluetooth și cameră web ca oricare alt laptop. Însă autonomia oferită de bateria Li Ion de 6 celule, e peste medie – până la 5 ore și ceva. Prețul mai atractiv se datorează și faptului că are Free DOS în loc de Windows.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomia de lucru e foarte bună, e ușor pentru dimensiunile sale, posibilitate de upgrade a memoriei RAM și spațiu mare de stocare.

Minusuri: doar 2GB, dar un upgrade nu e costisitor.

Concluzie

Acest Toshiba C855-1N4 e unul dintre multele laptopuri în acest buget care au procesoare Dual Core, doar că nu toate au o fiabilitate așa de crescută. Jos poate fi văzut un clip cu modelul pe negru, iar dacă vreți un laptop într-o culoare mai deosebită, puteți opta fie pentru roșu fie pentru alb. Însă pe alb sunt mai multe:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba C855-1N4”

  1. E un laptop foarte bun daca nu te pasioneaza jocurile si daca vrei ceva pentru mizica, filme si navigat pe web. Il remand cu caldura.

Comentariile sunt închise.