Toshiba C855-1N1

Dacă vrei un laptop bun pe bani puțini atunci un Toshiba C855-1N1 (numele corect e Toshiba Satellite C855-1N1) cred că ar fi mai mult decât bun. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primești un laptop cu ecran de 15 inci, procesor Pentium B950, 4 giga memorie RAM și cip grafic AMD Radeon HD 7610M. Dacă ar fi să-l integrez într-o categorie atunci poate că l-aș integra în categoria laptopurilor multimedia, dar placa video pe 128 biți îl face bun și la jocuri.

Poze

E un model de culoare albă care are ecran de 15 inci care rată foarte mult ca C855-1KP, iar faptul că e alb cred că-l va face un laptop cu priză la public deoarece lumea preferă laptopurile albe pentru că sunt rare și arată mai bine decât modelele pe negru. Din imagine se poate vedea că are tastatură numerică, iar acest lucru vă va ajuta la introducerea mai rapidă a numerelor.

Așa arată
Tastatura

Specificaţii tehnice

Toshiba C855-1N1 e un model nou care vine cu un procesor puternic de tip dual core, iar pe partea de memorie RAM are 4 giga instalați ceea ce e foarte bine. Dacă vi se par puțini RAMi atunci mai puteți adăuga până la maxim 8. Despre hdd nu pot spune decât că e foarte încăpător deoarece are o capacitate de 640 giga. Bateria laptopului ține foarte mult, mai exact undeva la 5 ore și ceva și asta e așa deoarece e un laptop special optimizat.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate mi se pare bun; poate fi folosit cu succes la gaming datorită procesorului puternic și a plăcii video; are doi ani garanție care pot fi măriți la 4 cu un efort financiar deloc mare; bateria ține peste medie; nu vine cu sistem de operare și acest lucru face ca laptopul să fie mult mai ieftin decât o variantă cu Window; greutatea sa e mică, iar acest lucru ajută și la portabilitate.
Contra: poate că ar fi putut veni cu un procesor i3.

Concluzie

Dacă vă interesează mai multe informații cu referire la aspectul acestui mic calculator atunci vă invit să vizualizați preview-ul de alături care e unul foarte clar. Singurele lucruri care mai trebuie făcute cu referire la acest laptop sunt instalarea Windows și a driverelor, iar aceste operațiuni nu cred că vor dura mai mult de jumătate de oră.

Lasă un comentariu