Toshiba C855-1L6

Acest laptop Toshiba C855-1L6 e un alt model de tip office din seria C885 însă spre deosebire de altele, acesta are un procesor Core i3, hard de 640GB și 6GB. Se observă că e de culoare albă iar partea de jos e de culoare neagră (ca la predecesorii săi). Diferențe față de modelele de anul trecut veți găsi la tastatură, touchpad și configurație. Tastatura e cu taste depărtate, touchpadul are un contur lucios și e adâncit puțin. Configurația sa are i3 Sandy Bridge și nu Ivy Bridge. Abia prin iarnă o să vedea laptopuri cu i3 sau Pentium IvyBrudge. Cu siguranță vor fi accesibile și sunt nerăbdător. Acest Satellite C855-1L6 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Tastatura

Specificaţii tehnice

Intel Core i3-2310M e unul dintre procesoarele i3 din seria Sandy Bridge și e însoțit de o placă HD 3000. Nu e ideală configurația pentru a juca jocuri dar cu siguranță va oferi acea viteză de procesare de care aveți nevoie. Puteți viziona filmele preferate alături de cei dragi pentru că are un display de 15.6 inci și rezoluție 768p. După cum am precizat sus, vine cu 6GB de memorie RAM iar pentru că e dispusă pe ambele sloturi nu ar avea rost să mai upgradați. Și așa, există vreo aplicație care să consumă atâta memorie? Chiar și dacă folosiți multe aplicații tot nu veți rămâne fără memorie.

Vă recomand Windows 7 doar pe 64 de biți iar versiunea e alegerea Voastră, dar Ultimate e cel mai bun. Chiar și hdd-ul său e impresionant, are 640GB și nu sunt multe laptopuri care se pot lăuda cu un astfel de hard. Are și unitate DVD, difuzoare, porturi USB 2.0 și 3.0, HDMI, VGA, bluetooth, WLAN etc. Pe scurt, are toate dotările posibile, dar o cameră web HD era bine venită. Oferă  circa 5 ore de funcționare în condiții normale deoarece are un acumulator bun.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are doar 2.3 kilograme, autonomie satisfăcătoare, suficientă memorie RAM (chiar mai multă decât aveați nevoie) și cele mai utile porturi.

Minusuri: putea fi o idee mai ieftin.

Concluzie

Acest Toshiba C855-1L6 se adresează celor care folosesc multe aplicații în același timp că la altceva nu vă folosesc cei 6GB de RAM. Dacă vreți un laptop doar pentru web și filme, atunci puteți opta pentru unul cu Pentium și 4 GB de RAM. Oricum, investiția e asigurată de fiabilitatea crescută oferită de producător.

Te-ar mai putea interesa