Toshiba C75-A-10W, Satellite cu ecran de 17 inci

Toshiba C75-A-10W e un laptop din noua serie C (vezi alte modele Toshiba C75), iar față de modelele C55 acesta are un ecran de 17.3 inci. E destul de bun și la jocuri deoarece e dotat cu procesor i3 și placă video Nvidia 710M.
Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și din această cauză eu zic că e numai bun pentru cineva în căutare de un notebook cu care să se poată uita la filme HD și să joace un joc la sfârșit de săptămână.

Aspect

Se poate vedea că e vorba despre un model argintiu cu tastatură neagră. Datorită ecranului are o greutate de 2.7 kilograme care nu-i deloc mare în condițiile în care un laptop de 15.6 inci are în mod normal 2.5-2.6 kilograme.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Laptopul de față vine cu un procesor i3-3120M, 4 giga memorie RAM și o placă video nVidia GeForce 710M 1GB care are bus-ul memoriei pe 64 biți. Pentru a vă convinge de cât de bine merg jocurile pe acest laptop vă invit să vizionați clipul de alături. Iar, referitor la consumul de baterie trebuie spus că deoarece vine cu Nvidia Optimus, bateria ține undeva la 3 ore în funcție de cum utilizați laptopul.

Păreri pro şi contra

Aspectul acestui laptop e unul plăcut, portabilitatea e crescută, iar performanțele sunt peste medie. Portabilitatea e bună datorită tehnologiei Optimus, după cum am zic mai sus, aceasta fiind integrată și în acest laptop și presupune că palca video dedicată e activată doar în jocurile, iar în rest funcționează doar cea Intel HD.
Un lucru care poate că deranjează e faptul că nu are sistem de operare, dar instalarea Windows 8 e rapidă deoarece aparatul vine cu unitate optică… care la alte modele precum la ultrabook-uri nu o să vedeți.

Concluzie

Dacă vrei un laptop numai bun pentru filme HD atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea deoarece are ecran mare cu rezoluție HD+. Despre cum arată vă puteți face o părere din clipul de alături unde sunt prezentate noile modele.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba C75-A-10W, Satellite cu ecran de 17 inci”

Comentariile sunt închise.