Toshiba C70-A-102, laptop de 17.3 inci

Un laptop perfect pentru sarcini de tip multimedia și nu numai e acest Toshiba C70-A-102 care face parte din seria Satellite. Vine cu componente foarte puternice care te vor ajuta chiar și să joci jocuri de ultimă generație, dar îți recomand să nu-l „obosești” cu jocurile deoarece nu e tocmai un laptop de jocuri.
Datorită caracteristicilor sale (procesor i3, placă video 710M, 4GB RAM etc) acest laptop e foarte stabil și de aceea îl recomand pentru sarcini costisitoare cum ar fi editări video sau vizionare de conținut HD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Acesta nefiind deloc mare deoarece vine cu placă video dedicată și un hard destul de mare de 750 de giga… care o să te lase să stochezi câtă informație dorești pe el.

Cum arată
Cum arată

Detaliile sale tehnice sunt reprezentate de procesorul care are două nuclee model i3-3120M, cei 4GB RAM și placa video GeForce 710M. Datorită plăcii video amintite anterior o să vă puteți juca jocuri fără probleme, iar bateria o să țină mult (vreo 3 ore jumătate) mulțumită tehnologiei Nvidia Optimus care presupune că placa video dedicată e activă doar când e nevoie de ea.
Fiind un laptop de 17.3 inci are o rezoluție de 1600×900 pixeli, iar greutatea e ceva mai mare, dar tot nu e exagerată… fiind de 2.7 kilograme.

Lucrurile care-mi plac la acest model sunt portabilitatea (chiar dacă-i un notebook PC cu o greutate de 2.7 kilograme), performanța (fiind un excelent desktop replacement) și calitatea materialelor utilizate la construcția acestui laptop. Lucrurile care-mi plac mai puțin la acest model sunt lipsa rezoluției Full HD și a unui SSD.

De final pot spune că acest Toshiba Satellite C70-A-102 e unul dintre cele mai ieftine laptopuri de 17.3 inci care are și o performanță peste medie. Sunt de aceeași părere cu dvs. dacă spuneți că mai există laptopuri de 17 inci ieftine, dar niciunul nu va avea specificațiile acestuia, 2 ani garanție și materiale de bună calitate.
Dacă sunteți interesat de mai multe informații cu privire la acest aparat atunci vă recomand clipul de alături care prezintă toate facilitățiile oferite de laptop.

Lasă un comentariu