Toshiba C670-14E

Celor care sunt pasionaţi de filme HD le recomand un laptop cu ecran 17 inci care va reda perfect aceste filme. Este vorba despre laptopul Toshiba C670-14E (un Satellite) care are procesor Intel performant adică i3-2310M 2.10GHz, 4GB RAM, hard de 500GB şi placă video integrată care poate reda conţinut HD, dar şi una dedicată de la nVidia. Ecranul are 17,3 inci ca cel al lui L775-134. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Întredeschis

Specificaţii tehnice

Toshiba Satellite C670-14E are înglobată tehnologia Sandy Bridge de la Intel şi asta înseamnă că are procesor i3 cu placă video înglobată în cip şi o autonomie ridicată.
Placa video numărul unu este un Intel HD care va reda filmele 720p şi cu câteva trucuri şi pe cele 1080p dar nu fluent. A doua e un GeForce 315M de 512 mega şi 64 de biţi, iar din clip puteţi vedea că jocurile merg destul de bine. Despre conţinutul de înaltă definiţie poate fi spus că poate fi redat pe laptop dar 1080p nu va fi redat tocmai cursiv.

Ecranul de 17,3 inci are rezoluţie de 1600 pe 900 pixeli şi era fain dacă avea suport FullHD, dar din păcate placa integrată nu poate mai mult.
Fiind un laptop nou normal că are 4 giga ca memorie RAM şi hard de 500 la 5400 rotaţii. Având în vedere că este un laptop office e bun şi nu o să aveţi nevoie să-l înlocuiţi cu un SSD sau cu unul de 7200 rpm.
Greutatea laptopului e undeva la 2,8 kilograme, iar autonomia e de 3 ore şi jumătate. Autonomia mare e posibilă datorită tehnologiei SandyBridge şi Optimus. Tehnologia Optimus presupune ca atunci când nu e nevoie de mai multă putere de procesare video placa video dedicată să fie dezactivată.

Păreri pro şi contra

În favoarea achiziţiei acestui laptop ar fi autonomia mare a bateriei, performanţa decentă şi ecranul mare.
Contra achiziţiei ar fi ecranul deoarece nu poate reda fără pierderi de detalii filmele Blu-ray, hardul de doar 5400, placa video office şi procesorul fără patru nuclee.

Concluzie

Dacă vrei un laptop care să se compare decent în sarcini de tip office atunci îţi recomand modelul Toshiba C670-14E. Alături este modelul L670 şi pot spune că arată identic.

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Toshiba C670-14E”

 1. Heey! Voiam sa mi cumpar un laptop, si ma gandeam sa aleg intre acest Toshiba si Acer Aspire 5742G-374G50Mncc. Voiam doar sa te intreb care dintre cele doua ar fi mai spornic, care m ar tine cel mai mult, minim 3 ani as zice:)

 2. Pentru durată mai lungă Toshiba e mai bun, iar dacă vrei doar performanţe atunci Acer. Nu văd de ce te rezumi doar la cele două modele şi spun asta pentru că mai sunt o mulţime de laptopuri bune până în 2200 lei. Eu îţi recomand un Samsung NP300E5Z-S01RO care e mai ieftin decât acel Toshiba cu 100 de lei, arată mult mai bine şi are o configuraţie mult mai bună (procesor şi placă video mai performante). Dacă vrei un laptop pentru minim3 ani îţi iei unul cu garanţie de 2 ani şi dacă vrei poţi să i-o extinzi cu 1-2 ani. Nu cred că în cazul laptopurilor Samsung sau Toshiba e necesar o astfel de extensie.

  Cam aşa arată laptopul Samsung NP300E5Z-S01RO despre care vorbeam:

  Sărbători fericite!

 3. Multumesc mult pentru raspunsul rapid, si buna indrumare. Chiar este o sugestie buna, cu un design fooarte appealing.
  Eu cautam un laptop in care sa mi mearga bine diverse programe grafice, Photoshop, Corel, 3dMax etc. Asa mi suradea un ecran de 17 inci si l vad singurul sa se incadreze in pretz; de aceea am vrut sa intreb daca ar rezista si in timp.
  Cred ca ar trebui sa tin cont mai mult de performante decat de inci:)..

 4. Păi dacă vrei neaparat un laptop de 17, atunci acel Toshiba e cel mai ieftin model cu ecran de 17 și iar configurația e decentă pentru ce vrei să faci.

 5. Sper doar decenta sa nu dispara rapid:).
  Ahh..daca se poate sa mai intreb ceva.. mi e foarte greu daca nu ma pricep sa aleg singura.
  Care ar fi mai bun, samsung ul aratat sau http://j.mp/sUluLy ?

  PS:cred ca am dat reply gresit, pe mail

 6. Nu prea are rost să-ţi iei acela deoarece nu ai ce face cu 6 GB de RAM, în caz că nu va mai fi acel Toshiba de 17, poţi opta pentru acel Samsung sau un Samsung RV518I (în caz nu vrei placă video dedicată).

Comentariile sunt închise.