Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba C660D-13H

Toshiba C660D-13H e un nu Satellite alternativă la Satellite C660-1X3 care e mult mai performant. L-ar recomanda prețul mic, autonomia foarte mare și posibilitatea de a adăuga memorie RAM. Dacă vreți un model ieftin dar bun cu procesor AMD, Toshiba C660D-19H e soluția deoarece are un preț puțin mai mare dar își merită fiecare bănuț în special că are placa video HD 6310. Că în rest ambele au cam aceleași specificații tehnice (memorie RAM, hard și porturi). Are un preț bun Vezi prețul special de azi și acest preț mic e datorat în principal faptului că procesorul are un singur nucleu și deoarece are doar 2 giga de RAM.

Poze

Întredeschis

Deschis

Specificaţii tehnice

Toshiba Satellite C660D-13H este un laptop cu procesor E-240 de tip single care are o frecvență de 1,5 giga și e produs de AMD. Ecranul e unul de 15,6 inci și are o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli fiind un LCD LED cu caracteristica TruBrite. Pe partea de memorie are 2 giga de RAM instalați la frecvența de 1066 megaherți. Se mai poate adăuga memorie RAM deoarece are încă un slot liber. Hardul e de 320 de giga și are o viteză de 5400 rotații pe minut. (Normal că are hardul e pus pe Serial ATA ca orice alt laptop.) Placa video e una integrată în procesor, adică o Radeon HD 6310, iar performanţele ei pot observate în preview-ul de mai jos.

Pe partea de multimedia are unitate DVD, webcam, card reader și o mulțime de porturi (VGA, USB, LAN, microfon și WLAN), iar pentru comunicații se poate folosi de bluetooth, WLAN-ul b/g/n și LAN-ul de 10/100. Bateria e una de tip Litiu Ion și are o autonomie de lucru de până la 6 ore, deci e foarte mare. E negru, nu vine cu sistem de operare, iar greutatea e de circa 2,5 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, e destul de performant (pentru office), autonomia e punctul forte, arată destul de bine.
Contra: procesorul e single core – cu un singur nucleu. Dar, nu toată lumea are nevoie de un notebook cu performanţe extreme, ci de unul cu performanţe decente.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1199 lei e prețul aproximativ al acestui laptop, dar ar putea apărea promoții care să-l ieftinească și mai mult ori poate apare ca resigilat și va fi cu vreo 200 lei mai puțin. C660-1X3 e pentru cei care vor un laptop performant, adică su procesor dual core.

Concluzie

Toshiba C660D-13H sau Toshiba Satellite C660D-13H e un notebook de nota 10 dacă vreți să-l folosiți pentru sarcini office (ascultat muzică, vizionat filme și navigat pe Internet). Nu vine cu Windows și de aceea vă recomand să-i instalați Windows 7 SP1 pe 64 sau 32 de biți. Mai mult ca sigur că driverele se vor instala la un simplu Windows Update.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Amiralul

    Nu stiu de care este procesorul dar va pot spune ca merge foarte bine internetul pe el si de filme sa nu mai spun. Il are prietena mea de cand a aparut in magazine si nu da semne de slabiciune pana acum. Pe scurt il recomand.

Lasă un comentariu