Toshiba C660-24H

Acest laptop Toshiba C660-24H e un model din seria Satellite deci îl veţi găsi şi sub numele de Toshiba Satellite C660-24H. Alte modele ce aş dori să vi le recomand deoarece au procesoare mai performante sunt C660-1XQ şi C660-1MP. E un model din categoria Office şi sun asta deoarece are o configuraţie corespunzătoare unui astfel de model. Aici mă refer la procesorul Sandy Bridge care e unul cu două nuclee. În rest are o memorie de trei giga numai bună dacă vreţi să instalaţi un Windows Ultimate pe 64 de biţi. Placa video integrată de pe procesor are suport HD pentru a vă bucura de filmele HD dar şi unele Full HD. O altă caracteristică a modelelor de tip Office ar fi autonomia care la acesta e de până la 6 ore. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Întredeschis

Specificaţii tehnice

Acel procesor Sandy Bridge e unul B940 la 2 GHz care are un cache de 2 MB. Memoria RAM de 3 giga e dispusă pe două sloturi (2+1) iar un eventual upgrade ar fi inutil deoarece are o frecvenţă de 1333 MHz. Acel hard de 320 de giga e unul SATA de 5400 RPM şi e unul destul de bun pentru o configuraţie Office.

Placa video integrată în procesor Intel HD Graphics 3000 are suport HD pentru ca voi să vă bucuraţi de filme în format HD care se vor vedea superb pe ecranul HD de 15.6 inci LCD LED. După cum bine ştiţi laptopurile sunt cunoscute pentru funcţionalitatea lor şi aici se face referire la multitudinea de porturi şi tehnologii de comunicaţii (Wi-Fi şi bluetooth). Pe acesta vom găsi cam aceleaşi porturi ca şi pe un laptop obişnuit cum ar fi porturi USB care sunt două la număr, VGA, LAN, microfon, DC-in şi ieşire audio. Pe partea de multimedia acesta are difuzoare stereo, cameră web, cititor de carduri şi unitate DVD.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri: acest model are suport audio HD pentru o calitate audio mai bună, diverse porturi utile şi tehnologii pentru securizare inclusiv Kensington lock.

Ca minusuri: ar fi suprafaţa carcasei care dă impresia că e vorba de un plastic ieftin.

Concluzie

Acest Toshiba C660-24H e numai bun pentru elevi, studenţi dar şi angajaţii unor companii deoarece are o carcasă rezistentă la abuzuri şi beneficiază de aşa zisa garanţie „No matter What”. Mai jos puteţi vedea cam cum arată acest model:

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Toshiba C660-24H”

  1. salut ! vreau sa imi cumpar un laptop si oscilez intre acest model de Toshiba Satellite C660-24 si Hp Pavilion g6-10009sq.M-am gandit foarte mult si tot nu ma pot decide.ca si pret Toshiba e cu 50 lei mai scump pe …, dar nu ma intereseaza acest aspect.Pe care il recomanzi sau ce ai cumpara in locul meu dintre cele doua?

  2. Nu ma prea priceu eu la laptopuri dar hp pavilion nu are tastatura numerica, folositoare in multe situatii…

Comentariile sunt închise.