Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba C660-1XQ

Un alt laptop de tip Office de la acest producător e acest laptop Toshiba C660-1XQ. Chiar dacă are o placă video dedicată de la NVIDIA acesta nu poate fi inclus în categoria gaming deoarece nu are o placă video cel puţin din clasa 2 sau măcar să fi fost una pe 64 de biţi mai nouă. Două modle la fel de interesante sunt C660-1MP şi C660-24H. Dar poate fi şi un model multimedia pentru vizionarea de filme HD/Full HD, muzică, ceva jocuri (dar să nu aveţi cine ştie ce pretenţii) şi internet wireless. 1XQ e un model ideal de luat la drum deoarece vine cu un acumulator de 6 celule foarte bun şi nou care oferă circa 4-5 ore autonomie. Pe unele site-uri s-ar putea să-l găsiţi şi cu numele de Toshiba Satellite C660-1XQ, spun asta pentru ca să nu se creeze o anumită confuzie. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din lateral

Întredeschis

Ecranul laptopului are o dimensiune de 15.6 inci care e decentă pentru o rezoluţie HD+. Acesta e un model LCD cu iluminare LED pentru a vă bucura de imaginile vii colorate şi de o autonomie mai mare. Acest tip de display îl regăsim pe toate laptopurile noi şi deci nu există laptopuri cu ecrane mai bune.

Procesorul i3 face parte din noua generaţie de procesoare Intel care vin cu performanţe ridicate la temperaturi mai scăzute şi cu modelul de placă video HD Graphics 3000. dacă mai aveţi ceva bani şi doriţi să-i faceţi un eventual upgrade puteţi opta fie la memorie RAM fie să schimbaţi hdd-ul de 500 de giga SATA cu unul SSD. Mai precis, puteţi să băgaţi până la 8 giga de memorie RAM în el dar cred că şi 4 giga ajunge iar hardul intern îl puteţi folosi ca unul extern cu ajutorul unui rack. Pe lângă placa video Intel, acest laptop mai are şi una NVIDIA care bineînţeles e una dedicată. Aici e vorba despre GT 315M de 1 giga pe 64 de biţi.

Pe acest Toshiba C660-1XQ puteţi viziona filme HD de pe DVD-uri deoarece are unitate în acest sens dar şi Full HD. Pe partea de multimedia are cameră web pentru realizarea de autoportrete sau o puteţi folosi şi atunci când folosiţi aplicaţii de socializare, cititor de carduri dar şi un difuzor. Are cam toate porturile necesare unui laptop nou: ieşire audio, două USB-uri, microfon, HDMI şi VGA, LAN iar ca şi tehnologii de comunicaţii are bluetooth şi WLAN.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: are Free DOS care presupune un preţ considerabil mai mic comparativ cu o variantă cu Windows 7, e destul de uşor, autonomie mare.

Minusuri: nu are portul USB 3.0.

Concluzie

Acest Toshiba C660-1XQ e recomandarea mea pentru cei care mai joacă în weekend un joc şi deci nu sunt gameri înrăiţi, dar şi pentru cei care au nevoie de un gadget portabil care poate fi util în fiecare zi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu