Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba C660-1X3

Laptopul Toshiba C660-1X3 numit şi Toshiba Satellite C660-1X3 e un model foarte ieftin şi performant deoarece vine cu procesor Sandy Bridge. Un model cu un buget ceva mai mic ar putea fi un Satellite C660D-13H, ambele fiind model de tip Office şi chiar şi multimedia (filme , internet şi muzică). Pe acestea nu le recomand celor pasionaţi de jocuri deoarece plăcile video integrate nu oferă performante superioare dar oferă o autonomie decentă datorită consumului redus de energie. După cum vedeţi are un design elegant realizat din materiale solide. Are un preț bun Vezi prețul special de azi care cred că e unul foarte bun având în vedere că are garanţie de tipul “No matter what”.

Poze

Întredeschis

Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul Intel B940 e unul Dual Core din seria Sandy Bridge care vine cu placă video Intel HD Graphics 3000, un cache de 2 MB, tehnologie 32 nm şi o frecvenţă de 2 GHz. Ecranul LCD LED TruBrite e ideal pentru filme datorită numărului mare de culori şi al contrastului ridicat. Acesta are o rezoluţie HD+ de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 15.6 inci. Deci pe acesta se pot viziona filme 720p sau HD fără probleme dar de la o distanță deoarece unghiurile de vizibilitate nu sunt ca și la monitoare.

Capacitatea memoriei RAM DDR3 e de 3 giga la 1333 MHz şi poate fi extinsă la 8 giga dar numai prin înlocuirea memoriilor actuale. HDD de 320 de giga e numai bun pentru stocare diverselor fişiere media deoarece şi aşa e destul de spaţios chiar dacă nu e un model de 500 de giga. Pentru mai mult puteţi opta pentru un hard extern. Placa video HD Graphics 3000 vine odată cu procesorul pentru a oferi ceva mai multă performanţă şi poate fi folosită pentru redarea filmelor HD dar şi unele Full HD.

Pe partea de multimedia Toshiba Satellite C660-1X3 are unitate DVD, un difuzor, cititor de carduri şi cameră web. La capitolele comunicaţii şi porturi Toshiba C660-1X3 are bluetooth, Wi-Fi, o ieşire audio, două USB-uri 2.0 pentru periferice, mufă RJ-45 pentru reţea sau internet, microfon incorporat şi port VGA pentru conectarea unui monitor. Deci dotările sunt destul de multe pentru prețul oferit și de eccea îl putem considera un laptop destul de funcțional.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pro: autonomie de peste 6 ore, are o greutate de numai 2.5 kilograme, garanţie foarte bună, tastatură numerică, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep şi sistemul de operare gratuit (Free DOS). Darși Windows 7 putea fi un plus dar numai dacă nu afecta prețul laptopului :).

Contra: îi lipseşte portul HDMI care putea fi oarecum util în special că laptopul rulează unele filme Full HD.

Concluzie

Acest Toshiba C660-1X3 e un model foarte reuşit la bani puţini şi nu ar trebui să rataţi şansa de a-l achiziţiona. E ideal pentru utilizare zilnică și în special pentru a fi luat la locul de muncă (vă recomand Windows 7 licențiat). Jos am pus un clip cu prezentarea acestui model din seria C660 ca să vă faceți o idee despre cum arată mai de aproape:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu