Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba C660-1MP

Acest laptop Toshiba C660-1MP numit și Toshiba Satellite C660-1MP e un model Office destul de reușit din punct de vedere al configurației. Deci e numai bun pentru cei mai puțin pasionați de jocuri iar performanțele sunt asigurate de procesor Sandy Bridge care promite temperaturi mai mici. Chiar dacă vine cu doar o placă video integrată HD Graphics 3000, poate fi numai bună pentru filme HD dar și unele Full HD. Vine ca alternativă la C660-1XQ care are placă video GeForce 315M şi la C660-24H care e mai ieftin. Dar având în vedere că are doar ieșire VGA, pot spune că filmele Full HD se vor vedea la fel ca și cele HD pe ecranul de 15 inci și deci calitate Full HD nu va fi mai deosebită de cea HD. Are un preț bun Vezi prețul special de azi deci nu aveți nevoie de un buget exagerat pentru a-l achiziționa.

Poze

Întredeschis

Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul Core i3 model 2310M care vine cu placa video integrată HD 3000, tehnologie 32nm, o frecvență de de 2.1 GHz și un cache de 3MB. Ecranul e ideal pentru filme deoarece e unul LCD LED de 15.6 inci la o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli care se numește și Trubrite. Memoria RAM de 4 giga la 1333 MHz e dispusă pe un slot pentru a face mai ușor un eventual upgrade la 8GB.

HDD-ul de 500 de giga e unul Serial ATA de 5400 RPM. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații acest Toshiba Satellite C660 are o cameră web, cititor de carduri, un difuzor, unitate DVD, o ieșire audio, două USB-uri 2.0, mufă RJ-45, microfon, port VGA, bluetooth și Wi-Fi. Acumulatorul împreună cu placa videe integrată oferă o autonomie generoasă de peste 6 ore. Ca și caracteristici speciale are: tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, o greutate de numai 2.3 kilograme, suport audio HD, sistem de operare Free DOS și tastatură numerică.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: design destul de reușit, performanțe Office foarte bune, ușor, autonomie foarte mare, garanție “No matter what” și ecran foarte bun pentru filme și multe altele.

Ca minusuri: are doar un difuzor și nu are nici un port USB 3.0 care ar fi presupus un plus de viteză de transfer a datelor.

Concluzie

Acest Toshiba C660-1MP e un model de recomandat dacă dorești un laptop performant la un buget decent și căuți unul care să fie și destul de rigid pentru călătorii sau ieșirile în oraș.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu