Toshiba C55-A-166, laptop Satellite cu Celeron

Toshiba C55-A-166 e un laptop destinat celora care vor un calculator care să nu ocupe mult loc și cu care să poată intra pe Internet. Foarte interesant e aspectul său premium și faptul că e alb. Acest model e perfect pentru cineva în căutarea unui notebook util la jocuri simple sau sarcini office Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop nou de culoare albă.
Acum dacă vrei un laptop alb nu mai trebuie să te orientezi spre unul de la Sony, ci poți alege direct Toshiba.

Aspect

Se poate vedea că acest Satellite e un model alb complet cu o tastatură numerică în partea dreaptă. Ecranul chiar dacă e unul de 15.6 inci, nu putem spune că are un impact negativ asupra construcției deoarece greutatea notebook-ului e de 2.3 kilograme.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Acest Toshiba C55-A-166 e un model al anului 2013 dotat cu procesor Celeron 1005M care e unul de tip dual core cu placă video Intel HD incorporată. Memoria RAM e de doar 2GB, iar dacă vreți să adăugați memorie suplimentară atunci nu vă oprește nimeni, dar eu sunt de părere că 2GB sunt suficienți pentru navigat pe Internet și chestii similare.

Păreri pro şi contra

Vine la un preț fără egal, are portabilitate excelentă și e alb. În momentul de față e unul dintre cele mai ieftine laptopuri albe de pe piață, bateria ține circa 3 ore, iar garanția de 2 ani poate fi extinsă la mai mult. Un lucru care începe să devină un lux la alte laptopuri e prezența unității DVD, iar la acest laptop avem această unitate care ajută la o instalare rapidă a OS-ului, dar și la vizionarea filmelor de pe DVD.
Din păcate, precum alte modele de bază, nici acesta nu are Windows preinstalat.

Concluzie

Dacă vrei un laptop care să te ajute la școală sau cu care să poți vedea filme HD atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. E un laptop proaspăt scos pe piață și de aceea încă nu sunt review-uri video, dar di clipul de alături vă puteți face o părere cu referire la acest model, doar că trebuie să știți că în clip e un model de altă culoare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba C55-A-166, laptop Satellite cu Celeron”

  1. Eu detin acest pc de vreo cateva luni si sunt multumita de el. Am Windows 8 pe el si se comporta bine fara nici o sacadare.

Comentariile sunt închise.