Toshiba C55-A-144, laptop Satellite

Toshiba C55-A-144 e un laptop de top din categoria office, iar datorită faptului că nu are Windows e posibil un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea nu e deloc mare. Caracteristicile sale principale, care pe mine m[ interesează în special sunt procesorul foarte rapid, memoria RAM mare și capacitatea imensă de stocare. Nu are sistem de operare, dar acest lucru nu pot spune că mă deranjează deoarece astfel pot instala ce doresc pe el.

Aspect

E un model complet pe alb, fără zone gri ori taste negre cum se obișnuiește. Iar, ecranul e unul de 15.6 inci care o să te ajute să vezi filme HD fără vreo pierdere de detaliu. Ca la restul seriei C55, nici la acest model ecranul nu are un impact negativ asupra portabilității deoarece are o greutate de 2.3 kilograme. Deci, mult mai mică decât la alte modele din generațiile anterioare.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul C55-A-144 e unul cu procesor i3-3120M care înglobează cip grafic Intel HD. Pe lângă faptul că are componentele de top menționate anterior are și mulți RAMi care asigură faptul că aplicațiile vor rula foarte fluent. Nici pe partea de HDD nu ne putem plânge deoarece are un hard de 1TB care o să vă ajute să stocați câte fișiere doriți dvs.

Păreri pro şi contra

Singurul lucru care ar putea fi considerat minus e lipsa memoriei dedicate în cazul plăcii video, dar dacă nu vă pasionează jocurile atunci acest lucru nu o să vă deranjeze prea mult. Iar, lucrurile bune la acest model sunt componentele rapide, portabilitatea crescută și designul reușit. Portabilitatea e bună pentru că aparatul cântărește sub 2.4 kilograme, iar bateria ține undeva la 3-4 ore fără probleme. Un alt lucru pe care eu îl apreciez e faptul că pe lângă garanția de 2 ani poți să-i extinzi garanția la 3 sau 4 ani pe bani puțini.

Concluzie

Dacă vrei neaparat un laptop alb și nu orice laptop, ci unul care să aibă performanțe peste medie atunci acest model ar fi recomandarea mea. Mai multe despre cum arată și ce poate poți vedea din preview-ul de alături la noile generații de laptopuri Toshiba.

Te-ar mai putea interesa