Toshiba C55-A-10D, Satellite alb

Toshiba C55-A-10D e un laptop din seria C55 care se recomandă prin culoarea sa albă, componente de ultimă generație, portabilitate bună și un preț deloc mare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un laptop cu procesor Pentium dual core și cu 4GB memorie RAM.
Astfel, acest notebook e destinat în principal acelora care vor un PC care să nu ocupe mult loc și care să poată fi utilizat cu succes la vizionat pagini web și filme.

Aspect

Puteți vedea foarte clar că e vorba despre un model complet alb, iar în partea dreaptă are și tastatură numerică utilă pentru introducerea rapidă a cifrelor. Datorită aspectului, cred că i s-ar potrivi un mouse Microsoft Express, Blue TRack.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Acest laptop Satellite vine cu un procesor Pentium 2020 din seria Ivy Bridge, iar un lucru care vă va ajuta la un consum inferior de curent e faptul că are cip grafic incorporat. Sarcinile vor rula fluent deoarece are 4GB memorie RAM, adică exact cât îi trebuie Windows pentru a rula bine. Pe partea de software nu vine cu OS, dar nu vă oprește nimeni să instalați ce sistem de operare vă place, eu recomandându-vă Windows 8 pe 64 biți.

Păreri pro şi contra

Eu apreciez la acest model faptul că are un ecran clar în ciuda faptului că nu are panou IPS, că e performant și că are un preț mic. Despre aspect pot spune că îmi place foarte mult și trebuie să fac o referire la faptul că atunci când au apărut laptopurile pentru prima oară (la începutul anilor 90) toate erau albe sau gri, iar acum majoritatea sunt negre. E bine că se fac și pe alte culori.
Datorită ecranului cu rezoluție 1366×768, acest laptop poate fi utilizat pentru vizionarea filmelor HD. Iar, deoarece are o baterie cu 6 celule, aceasta ține undeva la 3 ore.

Concluzie

Dacă vrei un laptop bun la mai multe tipuri de sarcini atunci îți recomand acest model. Nici nu arată prea rău, lucru care poate fi văzut și în preview-ul de alături care e realizat la modele din aceeași serie, dar care au alte culori.

Lasă un comentariu