Toshiba C55-A-1H1, laptop Satellite

Dacă te interesează un bun atunci o variantă ar fi Toshiba C55-A-1H1 deoarece are procesor i3, grafică dedicată și 4 giga de RAM. Mi-aș fi dorit să vină și cu Windows, dar asta e. Ar fi recomandarea mea pentru cineva pasionat de filme HD sau de navigat pe Internet. Poate fi utilizat cu succes și la jocuri deoarece procesorul i3-3110m scoate 3065 puncte la benchmark, iar placa Nvidia e una cu memorie dedicată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești primim un laptop care ar putea fi inclus în categoria multimedia, dar care are și o portabilitate bună. Aceasta din urmă e datorată bateriei cu 6 celule care ține vreo 3 ore și a greutății care e de circa 2,3 kilograme.

Notebook-ul
Notebook-ul

Dacă e să-i analizăm caracteristicile atunci vedem că stă foarte bine deoarece are procesor Core i3, 4GB RAM și hard de 500GB. Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut hard SSHD (adică hibrid), dar e bine și așa deoarece e destul de rapid. Placa video având 2GB memorie RAM o să vă ruleze jocurile fără sacadări… chiar dacă e vorba despre un model cu bus pe 64 bit.
Datorită prezenței conexiunii bluetooth e un model bun și pentru sarcini business, iar dacă aveți un mouse fără fir atunci puteți să vă folosiți de acesta.
Sunetul e unul calitativ precum ecranul deoarece laptopul are sunet HD de la Realtek.

Atuurile acestui Toshiba Satellite C55-A-1H1 ar fi portabilitatea, performanța și aspectul plăcut. Minusurile ar fi ecranul care nu are rezoluție mai mare, lipsa Windows și prezența tastaturii numerice în partea dreaptă.

De final pot spune despre model că arată bine și că nu costă deloc mult. Să nu vă faceți probleme cu referire la faptul că procesorul nu e Haswell deoarece modelul i3 Ivy Bridge e mai puternic chiar și decât unele modele i5 Haswell. 😉
Dacă nu știți ce sistem să instalați pe el atunci eu vă recomand Windows 8.1 pentru că e perfect compatibil cu acest model, iar un lucru care nu trebuie uitat e instalarea driverelor care o să le găsiți pe site-ul producătorului (adică Toshiba), iar acest lucru e valabil inclusiv pentru driverele Nvidia. Deci, driverele pentru placa video bune sunt doar cele pe pe site-ul Toshiba.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba C55-A-1H1, laptop Satellite”

  1. Nu poti instala Windows 7 pe el dar nu e problema mare deoarece 8.1 se comporta ireprosabil. Unghiurile de vizibilitate sunt decente, iar bateria tine mai mult decat ma asteptam, dar asta depinde si daca e setat pe mod economic sau performanta/

Comentariile sunt închise.