Toshiba 55U6663DG, televizor Smart 4K cu ecran de 140 cm

Televizorul Toshiba 55U6663DG e un model Smart 4K destul de elegant și se poate vedea aceasta din poza de jos. Finisajele argintii îi dau un plus de eleganță și pot spune că arată mult mai bine decât televizoarele cu design complet negru. Bineînțeles, discutăm de un model accesibil, cu funcții Smart și caracteristici tehnice foarte bune. Acesta e o variantă mai mare – ecran de 140 cm, dar există și o variantă mai accesibilă care prezintă aceleași dotări (mă refer la cel de 124 cm). Observ că se pune accent foarte mare și pe partea de design în special la televizoarele mari, că doar e vorba de un segment premium.

Cele mai multe televizoare disponibile sunt de tip Smart și au imagine 4K, deci piața electronicelor s-a schimbat puțin (mai puține televizoare HD și Full HD). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Acesta a fost lansat anul acest și e ceva mai ieftin decât altele pentru că are strictul necesar. Sunt mult televizoare scumpe care oferă multe caracteristice speciale care probabil nici nu le veți folosi niciodată.

Dacă aveți o cameră mare, acesta poate fi folosit ca monitor deoarece are conectivitate HDMI, astfel că vă puteți folosi de difuzoarele televizorului.

Se poate conecta aproape orice la acesta, mai puțin periferice wireless deoarece nu are bluetooth. Doar televizoarele scumpe au o astfel de dotare pentru un soundbar sau o tastatură wireless.

Păreri pro și contra

Calitatea video e pe măsura așteptărilor și sunetul e suficient de puternic – 20W. Tehnologiile incorporate îmbunătățesc experiența de vizionarea pentru că specificațiile tehnice sunt aceleași. Puteți viziona seriale și filme la calitate 4K numai dacă alegeți un abonament Netflix, iar prima lună e gratuit. Bineînțeles, interfața Smart oferă mult mai multe caracteristici speciale. Conectivitatea e decentă la acesta dar nu excelează pentru că-i lipsește WiFi-ul integrat.

Toshiba 55U6663DG e doar un exemplu, acest brand mai oferă câteva variante chiar mai mari dacă bugetul vă permite dar discutăm deja de alte serii. Din păcate, acest brand nu e atât de popular ca și altele deoarece nu oferă prea chiar atât de multe soluții.

Lasă un comentariu