Toshiba 55L7453DG, televizor Smart 3D 139 cm

Un televizor Smart ca Toshiba 55L7453DG e o alegere bun deoarece a apărut anul acesta și e dotat cu imagine 2D/3D, 1500 Hz, HDMIuri etc. E vorba de una dintre cele mai performante serii Smart – L7, însă cea mai bună e seria L9. Acesta are caracteristici și funcții interesante iar designul e mai mult decât reușit. Am văzut modele mai mici din aceeași serie care sunt mai ieftine și mi se par o alegere la fel de bună (prezintă aceleași caracteristici tehnice și dotări speciale). Chiar și designul e cam același la modelele L7 iar o alegere ceva mai specială o reprezintă seria L9 care nu e chiar ieftină. Televizoarele 4K sunt la modă la ora actuală, imaginea fiind de 4 ori

Nu e accesibil pentru că e vorba de o generație nouă care e superioară seriilor lansate anul trecut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Pe partea de imagine prezintă o tehnologie de conversie 2D-3D care e prezentă de acum pe multe televizoare. Deci nu e chiar așa de nouă, însă dacă vreți un televizor cu care să vă impresionați prietenii, vă recomand unul cu imagine 4K. Sunetul e clar și puternic cu acele tehnologii și difuzoare de 15 W fiecare. Pe partea de imagine are cam ce e mai bun pe piață și cea mai bună caracteristică mi s-a părut a fi rata de refresh – 1500 Hz.

Are multe porturi HDMI și USB ca oricare alt televizor de tip Smart. În pachetul său sunt incluși ochelarii 3D dar sunt pasivi. Prezintă caracteristici deosebite: WiDi, DLNA, MHL, aplicații, browser web, MediaGuide etc. MHL mi se pare o funcție reușită dar din păcate poate fi utilă doar dacă aveți un smartphone sau o tabletă compatibilă.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, funcțiile Smart, adică cam tot ce am precizat în primul paragraf.
Minusuri: prețul.

Toshiba 55L7453DG nu e cel mai ieftin televizor de 55 de inci dar trebuie să țineți cont de toate acele dotări și tehnologii. Cu siguranță nu veți mai merge la cinema dacă aveți un astfel de televizor în sufragerie. Pentru un plus de experiență, un sistem home cinema ar fi de folos deoarece televizorul are doar difuzoare integrate.

Te-ar mai putea interesa