Toshiba 48L3433, televizor 122cm

Un televizor din gama 2014 a celor de la Toshiba e Toshiba 48L3433. Se evidențiază față de alte modele prin faptul că are un ecran mare de 48 inci, soft smart și wireless integrat. Are și tuner digital dublu care te va ajuta să vizionezi posturi TV la calitate HD.
Se adresează celora care vor să vadă filme la calitate maximă și celora care vor să vadă conținut HD de pe net. Conectarea la internet făcându-se prin LAN ori wireless (normal că are wi-fi integrat).

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar din această cauză putem spune că nu e deloc scump. Legat de aspect putem spune că e un televizor cu aspect clasic Toshiba, acest lucru putând fi văzut de alături.

Televizorul
Televizorul

Niște specificații interesante în cazul acestui model ar fi ecranul de 122 centimetri, rezoluția 1920×1080 pixeli, existența browserului web și că are port wireless integrat. Pe partea de calitate a imaginii numai de bine deoarece unghiurile de vizibilitate sunt caracteristice unui panel IPS și are 200 Hz ca AMR+
Dacă nu te pasionează prea mult sistemul cu care vine atunci trebuie știut că datorită multelor porturi poți conecta un player extern care să fie cu Android.
În cazul în care vă interesează consumul de curent atunci trebuie menționat că aparatul acesta e unul economic, lucru dovedit de consumul de 44W.
Vine și cu un player integrat, iar dacă întrebați de suportul dts pe partea de sunet atunci trebuie știut că are așa ceva.

Plusurile modelului de față ar fi fiabilitatea (adică siguranța în utilizare), costul de achiziție nu prea mare, că e Smart TV și că are porturi de rețea care fac posibilă conectarea la net în diferite moduri.
Contra achiziției ar fi că nu are sistem Android.

De final pot spune legat de acest model că e unul care se adresează unei persoane ori familii care vrea ceva nu prea mare cu care să se uite la filme, diverse emisiuni și meciuri. Normal că poate fi utilizat și pentru jocuri pe consolă, însă nu e chiar un televizor de jocuri.

Te-ar mai putea interesa