Toshiba 48L1433DG, televizor 121 cm

Toshiba 48L1433DG e un televizor perfect pentru o cameră nu prea mare, iar diagonala sa e una de 121 centimetri (transformare aproximativă din 48 inci). Din păcate nu e smart, dar rezoluția e de 1920×1080 pixeli, adică Full HD. Datorită faptului că are această rezoluție o să putem vedea filme Blu-ray.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat bun pentru tineri, dar și cei vârstnici care nu prea le au cu tehnologia. Dacă te deranjează că nu e smart atunci poți lua un player cu Android precum MiniX NEO X7.

Televizorul
Televizorul

Specificații relevante în cazul acestui model ar fi ecranul de 48 inci, rezoluția Full HD, că are player multimedia și tuner digital. Acest tuner e unul dublu, dar la noi în țară utilă va fi doar partea DVB C deoarece nu avem televiziune digitală terestră.
Ecranul e unul superb cu unghiuri de vizibilitate 178/178 grade caracteristice unui ecran IPS.

Avantajele achiziționării unui televizor Toshiba ar fi fiabilitatea, raportul dintre preț și calitate, ecranul foarte clar și numărul mare de porturi. Având un număr însemnat de conexiuni o să poți conecta multe aparate la el. Nici consumul de curent nu-i mare și din cauza asta facturile la curent vor fi mici.
Singurul dezavantaj al achiziționării acestui model 48L1433DG ar fi că nu e smart, dar un player cu Android nu costă prea mult (eu aș recomanda ceva de genul MiniX Neo X7).

De final pot spune că acest TV e perfect pentru camere nu prea mari și nici prea mici. 🙂 Nu va deranja vizual deoarece aspectiv arată bine, iar dacă vreți să întrebați la ce e util portul de rețea atunci trebuie spus că pentru update de soft. Utilitatea portului de rețea e vagă din moment ce nu are soft smart, dar acestă problemă poate fi combătută luând un player smart precum cel amintit de două ori în acest articol. Un player cu Android precum acela o să facă diferența și va oferi niște facilități care nu le întâlnești pe niciun televizor smart din 2014.

Te-ar mai putea interesa