Toshiba 47L7453DG, televizor Smart 3D 119 cm

Televizorul LED Toshiba 47L7453DG e un model al unei serii noi cu funcții Smart și aceasta nu e chiar mic, ci are o diagonală generoasă – 119 cm. Designul e foarte reușit și îmi place combinația de negru de la rama ecranului cu finisajul argintiu de la suportul său. Sunt multe serii Smart pe piață și de la alte branduri dacă nu aveți o anumită preferință. Un așa televizor se adresează celor care vor mai multe funcții și nu vor ceva. Poate că un televizor obișnuit ar fi cea mai ieftină alegere însă rata de refresh e mult inferioară, nu veți putea face prea multe pe el și designul nu e atât de captivant ca la cel de jos.

Cu siguranță, prețul său ar putea fi un obstacol dar eu zic că e justificat în mare parte de acele caracteristici speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Tehnologia 3D nu mai e așa de populară când s-a lansat pe piață dar e binevenită în special dacă nu aveți sau nu ați avut un astfel de televizor. Pe partea de sunet are difuzoare puternice, sistem audio de tip NICAM, DTS și multe altele. Pe partea de imagine caracteristici bune: imagine 1080p, 1500 Hz, tehnologie de conversie, 700 cd/mp etc.

Puteți reda diverse fișiere media cu un stick USB conectat la USB-ul televizorului, dar puteți accesa și diverse servicii web. Pe partea de porturi are: 4 HDMIuri, două USBuri, component, intrare PC și Scart. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt: Dual Core, TeleText 1000 pagini, WiDi, DLNA, MHL, browser web etc.

Plusuri: are funcție MHL, rata de refresh, designul, tehnologie de conversie a imaginii – 2D-3D, ochelari 3D incluși, destule porturi etc.
Minusuri: nu are imagine 4K.

Toshiba 47L7453DG e un model deosebit în special că a fost lansat anul acesta. În același preț nu veți găsi unul similar dacă vă gândiți la un alt brand, fiecare televizor e unic în felul său dar poate că mulți dintre voi nu aveți nevoie de un refresh așa de mare. Oricum, cu cât e mai mare acel refresh cu atât imaginea e mai naturală.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba 47L7453DG, televizor Smart 3D 119 cm”

  1. Un televizor excelent ca specificatii. In primul rand luminozitatea acestuia care depaseste alti producatori si tehnologia CEVA aplicata atat la video cat si audio. Si deasemenea un televizor Direct LED.

Comentariile sunt închise.