Toshiba 40L5435, TV 102cm

Generația nouă de televizoare Toshiba e aici, iar modelul Toshiba 40L5435 face parte din aceasta. Se recomandă prin softul smart, wireless-ul integrat și disponibilitatea unui borwser web. Nu e 3D, dar vine cu un AMR+ de 400Hz care e foarte bun la jocuri… chiar dacă nu-i un TV de jocuri.
Un astfel de model e bun la filme, posturi TV în format digital și la navigat pe web.

Dacă te preocupă costul de achiziție atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor care nu arată doar bine, ci are și tehnică de ultimă generație integrată.
Pentru a vă face o părere aproximativă despre cum arată vă recomand poza de alături din care se poate vedea că e vorba despre un model silver (argintiu).

Televizorul
Televizorul

Ecranul e unul de 40 de inci, iar asta vine 102 centimetri în condițiile în care rezoluția e una de 1920×1080 pixeli. Unghiurile de vizibilitate sunt și ele unele foarte bune deoarece sunt 178/178, adică sutn caracteristice unui panel IPS.
Sunetul e unul de bună calitate, dar legat de dts pot spune că nu are așa ceva, lucru datorat în principal faptului că are un cost de achiziție foarte mic.

Principalele avantaje ale achiziționării unui TV precum acesta ar fi ecranul mare și calitatea imaginii. Mai apoi avem softul smart și numărul mare de porturi.
Minusuri ar fi că nu are Android și că nu are rezoluție 4K. Lipsa acestei rezoluții nu e o problemă chiar așa de mare deoarece pe piață nu sunt prea multe filme la această calitate.

Un televizor precum acesta e perfect pentru cei care vor un aparat cu care să vadă filme Blu-ray și posturi HD (are tuner digital dublu DVB C și T). Dacă nu-ți place softul cu care vine atunci poți conecta la el un player multimedia cu alt soft (posibil și Android) și atunci o să ai ce browser vrei.
Per ansamblu, acest model e unul foarte avansat și pot spune că-și merită banii. Nu vine cu chichițe de marketing cum ar fi 3D ori 4K, motiv pentru care e posibil un cost de achiziție foarte mic.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba 40L5435, TV 102cm”

Comentariile sunt închise.