Toshiba 40L3663DG, televizor Smart FullHD

Televizorul Smart de mai jos se numește Toshiba 40L3663DG și e recomandarea mea pentru cei care nu doresc o variantă 4K, pentru că și așa nu veți viziona un astfel de conținut. E evident că are aplicație Netflix pentru doritori dar și alte funcții Smart. Ar fi fost mult mai accesibil dacă nu ar fi avut interfață Smart, dar atunci nu ar fi ieșit nu nimic în evidență. Cu alte cuvinte, ar fi fost un televizor clasic pe care ați fi văzut doar posturi TV. Interfața oferită e diferită de la un brand la altul pentru că software-ul e diferit și poate că e customizată.

Din poza de jos se vede foarte bine că piciorușele sunt pe o culoare diferită și iasă mai bine în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi folosit ca monitor datorită caracteristicilor tehnice bune și a conectivității superioare. Sistemul audio al acestui televizor e foarte performant deoarece discutăm de niște de 8 W fiecare cu tehnologie DTS HD și Surround Sound. Lăsând la o partea sunetul, veți observa o imagine clară din orice unghi l-ați privi, luminozitatea e generoasă și contrastul generos.

Fiecare televizor are un player multimedia integrat dar acesta are o funcționalitate puțin diferită, adică nu e același la toate modelele. Majoritatea playerelor pot rula conținu media dacă conectați un stick sau HDD extern, dar poate că nu vă gândiți să-l folosiți în acest sens.

Păreri pro și contra

Televizoarele mai scumpe au o conectivitate foarte bună și se vede și la acesta că are: trei HDMIuri, două USBuri, slot CI+, LAN, wireless, intrare PC și altele. Deci, se poate conecta la internet fie cu ajutorul unui router wireless, fie printr-un cablu de rețea. În general, televizoarele Smart stau foarte bine la acest capitol dar mai sunt și tehnologii de sunet care îmbunătățesc sonorizarea.

Toshiba 40L3663DG e un model destul de nou și care o să vă placă deoarece e mult peste un model clasic. Dacă nu vă place interfața oferită, poate fi folosit ca un monitor, adică îl conectați la un laptop sau media player extern.

Te-ar mai putea interesa