Toshiba 40L3433DG, televizor LED de 101 cm

Televizorul Toshiba 40L3433DG face parte din noua serie de televizoare de la acest brand și există alternative și mai mici dacă acesta e prea scump sau că depășește bugetul. Arată destul de bine pe negru iar suportul nu e la fel de elegant ca și la alte televizoare. Partea software a unui televizor Smart diferă de la un brand la altul dar și de la o serie la alta (caracteristicile speciale pot fi mai multe sau mai puține). Poate că vi se pare prea scump, însă în comparație cu un televizor obișnuit acesta. Deasemenea, puteți accesa conținut media de pe web sau să vizionați alte posturi TV. Pe partea de caracteristici speciale, nu pot spune că excelează dar sunt destul de utile și acelea.

Dacă nu aveți alte așteptări și nu vreți ceva mai mic, atunci modelul de jos vi se potrivește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Pe partea de iluminare are tehnologie LED iar generația e una nouă – 2014. Cu alte cuvinte nu se poate compara cu orice alt televizor mai vechi iar caracteristicile tehnice sunt corespunzătoare. Pe partea de sunet are difuzoare de 8W care sunt puternice pentru acesta. Are caracteristici de imagine bune: 101 cm, 300 cd/mp, timp de răspuns de 8 ms etc. Rata de refresh mi se pare destul de importantă însă e bine că e peste 100 Hz. adică e de 200 Hz.

Playerul integrat e destul de util dacă nu aveți unul extern. E bine că are mai multe porturi HDMI, astfel puteți conecta mai multe al acest televizor. Deasemenea, puteți conecta și niște periferice deoarece are porturile necesare. Un plus de calitate audio sau funcționalitate e bine binevenită. Cu un browser web puteți naviga dar diferit față de PC.

Plusuri: refresh de 200 Hz, wireless, difuzoare destul de puternice, arată bine, destule HDMI-uri, imagine 1080p și altele.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Toshiba 40L3433DG e un televizor care-l puteți pune într-o sufragerie sau într-un dormitor. Puteți viziona conținut media prin diferite modalități dar eu prefer să vizionez filme, de exemplu, pe un stick USB sau să conectez laptopul. Mai exstinsă varianta cu media player dar nu are sens cât timp e vorba de un televizor Smart.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba 40L3433DG, televizor LED de 101 cm”

  1. In primul rand am vazut marea greseala care ai facut-o cu refresh-ul de 200 Hz. FALS, este doar indicele de refresh, care nu este acelasi lucru cu cel real, adica de fapt este 100 Hz (sau mai putin) si cu ajutorul soft-ului tv-ului se obtine un echivalent al refresh-ului de 200.

Comentariile sunt închise.