Toshiba 40L2400DG, televizor 101cm

Televizorul Toshiba 40L2400DG e unul care are o diagonală de 40 inci (aproximativ 101 centimetri) și rezoluție Full HD. Chiar dacă nu e un model smart, acesta e unul foarte bun deoarece are unghiuri de vizibilitate excelente și o claritate a imaginii superioară. Un televizor precum acesta ar fi perfect pentru cineva care se uită la filme ori la canale HD. Iar, dacă vreți să știți care ar fi distanța ideală de la care să vă uitați la el atunci trebuie să spun că aceasta e cuprinsă între 1,6 și 4,6 metri.

Nici nu aș putea spune că e prea scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un produs de excepție.
Poți vedea că designul e unul foarte reușit și că e caracteristic televizoarelor celor de la Toshiba.

Aparat
Aparat

Specificațiile acestui aparat sunt mai mult decât ok deoarece vine cu un panel calitativ care are unghiuri excelente de vizibilitate (178 grade, deci calitate IPS), iar ecranul are rezoluție 1920×1080 pixlei care e numai bună pentru un filme Blu-ray și posturi TV HD. Posturile HD pot fi văzute pe acest televizor cu ajutorul unui receptor HD care e furnizat gratuit de furnizorul de cablu.

Plusurile modelului acesta ar fi că are un ecran mare și cu o rezoluție FullHD, unghiul de vizibilitate foarte bun și fiabilitate ridicată.
Din păcate îi lipsesc niște lucruri cum ar fi softul smart, iar legat de tuner DVB C nu e precizat nimic. Nu trebuie să vă faceți probleme legate de lipsa unui astfel de tuner deoarece furnizorul de cablu oferă așa ceva în custodie. Un alt minus ar fi că televizorul are doar un port HDMI. Dacă te uiți la preț atunci vezi că acesta e în concordanță cu lipsurile televizorului. Nu sunt niște lipsuri importante deoarece alte televizoare de 40 inci costă mai mult și nu sunt mai bune decât acesta.

De final pot spune că televizorul acesta li se adresează celora care vor un TV simplu pentru o cameră mare. De aceea va fi perfect pentru filme și meciuri.
Utilizarea sa nu e deloc complicată și de aceea ar fi un cadou perfect chiar și pentru părinți.

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Toshiba 40L2400DG, televizor 101cm”

 1. Salut,
  Am cumparat acest tv si de o saptamana ma chinui sa-mi dau seama de ce nu citeste subtitrarea filmelor de pe stick usb.
  Am incercat toate variantele „populare”: sa denumesc procedura ca si filmul, sa schimb extensia subtitrarii in srt, sub, etc … fara succes.

  Daca stii ce setare trebuie facuta la tv sau daca nu citeste de fel subtitrari, esti mare!

  Mersi anticipat!

 2. Am luat acest TV si nu are tuner digital…doar analog, o intrare HDMI si una AV RCA (video si stereo) si RF. Credeam ca voi scapa de a doua telecomanda si mediabox, dar nu…si nici inapoi nu vor sa il primeasca, javrele de la DOMO. Intre timp au corectat,inainte scria ca are acum au corectat, dar mare atentie la cumparaturile online. Am si un Panasonic 32A300 in dormitor , luat de la Altex, si acesta e mult peste Toshiba…are tuner digital , ci+ …Toshiba are si o documentatie tampita…acum, ca si imagine , nu e chiar asa rau, dar e mai potrivit pentru un restaurant decat pentru acasa…de asemenea e recomandat celor care au tuner HD de satelit cum ar fi Dolce Satelit HD sau Focus Sat HD. Nu are nici macar Scart Toshiba. Nu recomand acest TV toshiba, mai bine orientati-va la altele.

 3. Nu ai ce sa-i faci Alex!!!!!
  Este un televizor „exceptional” de 1.500 lei care nu citeste niste simple subtitrari… extraordinar.
  … poate ne lamuresti si pe noi cu aceasta problema…

 4. O porcarie de aparat…sa mai faci azi tv uri fara tuner digital…si sa le aduci in Romania , unde cablul digital are popularitate maxima…vai de lume, si vai mama lui la conexiuni. E bun numai la restaurant ,hotel sau la o casa la tara unde nu ai cablu TV si ai receptor satelit HD ( oricum are doar un HDMI si un AV cu RCA)…l-am dat inapoi ( a fost comandat online) si am luat un Panasonic 39A300…nu e smart nici asta , dar macar are tuner digital, intrare PC si e mai bun la imagine, si mediaplayer mai bun.

Comentariile sunt închise.