Toshiba 32W3663DG, televizor Smart ieftin

Televizorul Toshiba 32W3663DG oferă câteva funcții Smart dar din păcate nu vă puteți aștepta la o interfață prea avansată cum am văzut la multe televizoare Smart mai populare. Ca oricare alt televizor din această categorie, aveți posibilitatea să accesați Netflix, deci nu mai trebuie să aveți un abonament la TV. Acest televizor se conectează la internet prin intermediul cablului LAN. Arată destul de bine cu acele piciorușe și iasă destul de ușor în evidență deoarece sunt de altă culoare – gri.

Sunt destul de multe televizoare care le veți găsi în acest buget dar nu vor fi ca și acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model poate fi folosit ca monitor dacă vă gândiți să-l puneți pe birou, că doare are și conector HDMI. Televizorul are și intrare VGA, doar că nu se transmite și sunetul prin acest port. Face parte din cea mai recentă generație de televizoare și impresionează la anumite capitole care nu trebuie neglijate. Mă refer la funcționalitate și sunet, dar cred că o să-l alegeți mai mult pentru cum arată.

Poate fi pus chiar și în dormitor dacă vă place să vizionați emisiuni sau filme înainte de culcare. Sunt destule tehnologii pe acesta și doar televizoarele mai mari pot oferi specificații tehnice mult mai bune, dacă vă doriți acest lucru.

Păreri pro și contra

Nu sunt multe televizoare Smart în acest buget și cu o diagonală atât de generoasă. Totuși, vor fi tot mai multe televizoare Smart de dimensiuni mici pentru că utilizatorii sunt tot mai pretențioși.

Toshiba 32W3663DG îl recomand oricui și poate fi pus chiar și în sufragerie datorită ecranului generos și prevăd că în 1-2 ani nu vor mai fi așa de multe televizoare HD, ci numai FHD și UHD. Aveți nevoie de un ecran Full HD doar dacă vreți să redați filme de un mediu de stocare, media player ori de pe laptop. Posturile sunt la calitate HD, dar sunt și servicii online cum e Netflix care oferă chiar și calitate 4K (doar că și conexiunea la internet trebuie să fie foarte bună).

Te-ar mai putea interesa