Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba 32W2863DG, televizor Smart ieftin cu imagine HD

Acest Toshiba 32W2863DG pare să fie cel mai ieftin televizor Smart de la acest producător de electronice. Interfața nu e complicată și se vede chiar în poza de prezentare. Sunt prezente cele mai populare aplicații, dar se pot adăuga și altele dacă doriți. Software-ul e diferit de la un brand la altul pentru că discutăm de o platformă diferită, însă e important să aibă Netflix, browser web, Facebook și Youtube. Are o construcție plăcută și dacă nu vreți să-l aveți pe o masă sau comodă, se poate pune pe perete.

Consider că are un preț corect pentru mărimea sa și ce fel de software găsiți pe el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Calitatea audio nu e dată doar de puterea sistemului audio, ci sunt importante și caracteristicile speciale de sunet: NICAM Stereo,
egalizator, DTS și Dolby Audio. Totuși, pentru o diagonală de 81 cm, consider că 12 W e de ajuns și puterea poate fi mărită dacă aveți un sistem audio clasic care poate fi conectat la TV.

Față de un televizor clasic, cel de sus are un port LAN, bluetooth și WiFi integrat. Prin cablu LAN viteza poate fi mai bună dacă routerul wireless e prea depărtat și semnalul nu e suficient de puternic.

Jumătate din caracteristicile speciale sunt cele care țin de televizor, iar restul sunt de la software-ul Smart. Mă refer la următoarele: Miracast (oglindire ecran), WiFi, bluetooth, Toshiba Smart Portal, FollowMe TV etc.

Păreri pro și contra

Aplicațiile pentru diversele servicii online sunt o modalitate ușoară de a ajunge la conținut media de calitate. Poate fi folosit ca un monitor dacă folosiți un cablu HDMI și calitatea imaginii e decentă dacă vă rezumați la vizionare de conținut video. Chiar dacă difuzoarele nu sunt foarte puternice, veți beneficia de un sunet bogat deoarece sunt prezente numeroase tehnologii avansate.

Acesta poate fi amplasat și în sufragerie pentru că e elegant, iar funcții Smart devin utile când vă plictisiți de conținutul canalelor TV. Toshiba 32W2863DG nu are cea mai bună rezoluție dar poate că nici nu aveți de gând să vizionați conținut mai detaliat decât 720p.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu