Toshiba 32W2454, televizor de 80 cm

Toshiba 32W2454 e o alegere destul de bună deoarece e ieftin, ecranul e generos și designul e plăcut. Televizoarele Smart au un design ceva mai elegant și e oarecum normal la cât costă (nu sunt foarte ieftine). Acesta poate fi bun pentru vizionarea de filme, puteți juca jocuri dacă conectați PC-ul sau consola la el etc. Mai există o variantă pentru cei care vor mai multă funcționalitate, un media player extern oferă un software mai bun și dotări suplimentare. Puteți conecta un sistem home cinema dacă vreți și calitate audio mai bună pentru sufragerie.

Dacă vi se pare cam scump, singurele două soluții sunt: o altă sursă de finanțare (ratele fixe) ori un televizor mai mic (de 71 cm). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E un LED non Smart din gama 2014 care merită încercat din cele mai multe puncte de vedere. Are pe partea de sunet: difuzoare stereo de 7 W, Dolby Digital Plus și sistem audio Nicam Stereo. Deci nu oferă prea multe caracteristici speciale, la fel pot spune și pe partea de imagine: aspect lat, rezoluție HD ready, timp de răspuns de 20 ms, unghiuri de vizibilitate de 178 grade și altele.

Am observat că rata de refresh e conformă cu ce concurența – 100Hz, și nu e nevoie de mai mult. La televizoarele mari și cu tehnologie 3D e nevoie de cel puțin 200Hz. Tunerul TV incorporat e de tip DVB-T/T2/C/S/S2  și nu toate televizoarele din acest buget au unul așa de bun.
La capitolul conectivitate are următoarele: intrare Smart, două HDMIuri, USB 2.0, composite și component. Multe dintre ele le puteți găsi la multe alte televizoare, însă e bine că are două HDMI-uri deoarece puteți conecta un laptop dar și un media player la el.

Plusuri: are player multimedia integrat, este fiabil, tuner TV foarte bun și două porturi HDMI.
Minusuri: nu are imagine 1080p.

Toshiba 32W2454 nu oferă prea multe funcționalitate dar există alternative, după cum am specificat mai sus. Acesta se adresează celor care vor să vadă o emisiune sau să conecteze laptopul la el pentru a vedea un film.

Te-ar mai putea interesa