Toshiba 32W2434DG, TV HD de 80cm

Toshiba a lansat gama de televizoare din 2014, iar acest Toshiba 32W2434DG face parte din această gamă. Beneficiază de tuner digital dublu, rezoluție HD și sunet de foarte bună calitate (are suport dts).
Datorită ecranului de 80-81 centimetri e un televizor numai bun pentru cineva în căutarea unei soluții cu care să vadă meciuri ori emisiuni la calitate HD. În trecut un televizor precum acesta era undeva la 2000 de lei, dar acum astfel de televizoare sunt mult mai ieftine și oferă funcții foarte utile.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un televizor din noua generație, iar aspectul e unul foarte plăcut, lucru vizibil și din imaginea de alături. Se poate vedea că are o culoare mai specială, iar designul e mai mult decât plăcut.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de detalii tehnice se poate lăuda cu un ecran mare, cu multe porturi și cu o imagine impecabilă. Legat de sunet, putem spune că și acesta e unul foarte bun deoarece are o ieșire de 2x7W și vine cu DTS (lucru specificat pe site-urile magazinelor online).
Unghiurile de vizibilitate sunt specifice unui ecran IPS, adică 178/178 grade așa încât să nu pierzi nimic, din orice unghi te-ai uita.
Portul USB ajută la conectarea unei memorii USB așa încât playerul multimedia integrat să afișeze conținutul lui, însă să nu vă așteptați ca acest player să fie mai bun decât unul extern.

Printre avantajele achiziționării unui televizor Toshiba sunt prețul, brandul (care știm că nu se face de rușine), numărul mare de porturi (care facilitează conectarea diferitelor aparate) și consumul nu prea mare de curent.
Din păcate rezoluția nu e Full HD, dar asta nu-i o mare problemă. De la oa anumită distanță nu mai faci diferența dintre HD și Full HD, iar din acest motiv acest TV e o achiziție foarte bună.

Concluzia mea în legătură cu acest aparat e că își merită banii deoarece are tot ce ți-ar trebui de la un TV. Mai exact are porturi diverse, tunere digitale și poate reda fără probleme filme HD.

Te-ar mai putea interesa