Toshiba 32W1764DG, televizor HD cu înregistrare USB

Televizorul Toshiba 32W1764DG e ca oricare alt televizor clasic doar că arată mai bine și oferă niște tehnologii care o să vă încânte – DTS, Dolby Audio, PQI 300. Funcția de înregistrare USB e posibilă cu ajutorul playerului incorporat și trebuie să conectați un stick de memorie USB. Aveți posibilitate redării de conținut media (filme, muzică) de pe stickul USB, dar formatele suportate sunt limitate (sunt cele mai populare). Acestea le găsiți și pe varianta cu ecran mai mic sau cu design pe negru.

Din poza de jos se vede acest model dar și cel cu diagonală mai mică arată la fel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Această serie de televizoare e perfectă pentru cei care nu vor să cheltuie mulți bani pe un astfel e gadget. Nu are sens un televizor Smart dacă nu petreceți mult timp pe acasă sau poate că nu vă place ideea de a naviga pe un TV.

Un televizor mic are un sistem audio modest și cu un buget puțin mai mare puteți alege o variantă FullHD dacă vizionați un conținut ceva mai detaliat. Dar eu consider că un TV HD e mai mult decât decent pentru că abonamentul TV nu oferă decât canale HD și poate nici pe PC nu vizionați filme 1080p pentru că sunt prea mari.

Păreri pro și contra

Are o imagine suficient de mare pentru a surprinde cele mai multe detalii, însă nu prea l-aș recomanda ca monitor pentru că e prea mare și nu are Flicker Free. Totuși, poate fi conectat cu un HDMI la un laptop dacă vreți să simplificați lucrurile deoarece nu aveți acel stick de memorie. Caracteristicile tehnice sunt foarte bune pentru acest preț și dimensiunile sale, iar pentru un buget mai mare veți găsi variante ceva mai performante.

Toshiba 32W1764DG poate fi montat oriunde datorită spațiului ocupat, dar rămâne și varianta montării pe perete. Kitul de montare pentru perete costă destul de puțin și veți găsi variante care suportă și soluții ceva mai mari, în cazul în care vă doriți în viitor un televizor mare în locul acestuia.

Te-ar mai putea interesa