Toshiba 32W1633DG, televizor LED ieftin

Televizorul Toshiba 32W1633DG e varianta mai mare, adică are o imagine de 81 cm dar există și de 61 cm. Caracteristicile tehnice sunt cam aceleași indiferent pentru care alegeți, dar mi îmi plac televizoarele cât mai mari. Detaliile sunt mai vizibile pe televizoare cu ecrane mari, în special dacă discutăm de modele FHD sau UHD. Veți face o alegere bună chiar dacă alegeți cel de 61 cm, pentru că că arată bine, imagine e clară și sunetul e de ajuns. Poate că nu are cel mai grozav sistem audio, dar pentru cei pretențioși le recomand serii ceva mai scumpe.

Pentru o sufragerie puteți alege un televizor cu sistem audio de 20W care e prezent doar pe variantele cu ecran de peste 100 cm (cu puține excepții). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din cea mai recentă generație, motiv pentru care are un preț mai atractiv și are caracteristici tehnice conforme. În fiecare an tehnologiile se ieftinesc și modelele FHD și UHD sunt tot mai atractive. Asta nu înseamnă că televizoarele HD nu sunt și ele o opțiune de luat în calcul în special că nu costă mult și sunt oferite de un brand bun.

 

Calitatea sunetului e superioară chiar dacă nu e vorba de niște boxe foarte puternice – 2*6W. Dacă vă doriți boxe mai puternice, singura variantă ar fi un soundbar care se pune în fața televizorului (arată bine și nu ocupă spațiu).

Păreri pro și contra

Oferă o imagine plăcută în acest buget, suficient pentru a vă bucura de calitatea posturilor HD sau poate decideți să vizionați un film/serial de pe laptop. Dacă-l conectați prin HDMI atunci nu mai e nevoie de boxe, pentru că e un port audio/video. Difuzoarele proprii mi se par suficient de performante, în special dacă nu vreți să deranjați pe cei din jur.

Nu sunt prezentări cu această nouă serie dar televizorul Toshiba 32W1633DG arată chiar mai bine decât în poze și nu cred că-i puteți reproșa ceva. E adevărat că multe televizoare au piciorușe pe lateral și nu un picior clasic ca la acesta, dar poate că nu vă deranjează.

Te-ar mai putea interesa