Toshiba 32P1300DG, TV 81 cm

Un televizor din gama nouă a anului 2014 e acest Toshiba 32P1300DG care vine cu ecran de 81 centimetri și rezoluție HD. Unghiurile de vizibilitate sunt excelente deoarece e vorba de 176/176 grade, adică similar IPS.
Te-ai orienta înspre un așa televizor dacă vrei un aparat simplu cu care să urmărești canalele preferate. Poate fi un excelent cadou pentru părinți deoarece sunt mai mult ca sigur că ei nici nu au nevoie de mai mult decât le oferă acest model.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are ecran LED, rezoluție 1366×768 pixeli și o greutate nu prea mare de 5 kilograme.
Aspectul e unul foarte futuristic, acest lucru putând fi văzut și din imaginea de alături. E un model complet pe negru cu logo-ul în stânga și cu butonul de pornire în dreapta. Ca o notă personală pot să zic că nu am văzut un televizor care să arate mai special decât acesta.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații nu avem mare lucru de spus întrucât e un televizor foarte simplu. Ecranul e unul de 32 inci cu rezoluție HD Ready, iar consumul lui e de undeva la 40W. Acest consum modic te va ajuta să faci economii impresionante de curent, iar la sfârșit de lună o să ai o factură de curent foarte mică.
Porturile sunt unele normale, mai exact are USB și HDMI. Acestea pot fi utilizate pentru diferite lucruri cum ar fi conectarea unui player extern.

Lucrurile bune la acest model sunt ecranul mare, prețul mic și imaginea foarte clară. Lipsa unor dotări poate fi privită și ea ca un minus deoarece face utilizarea aparatului foarte simplă.
Din păcate nu are tunere digitale, ceea ce înseamnă că nu o să poți vedea posturi digitale decât dacă o să ai un receptor de la furnizorul de cablu.

Concluzia mea legată de aparatul de față e că se adresează celora care vor un televizor clasic pentru văzut emisiuni normale. Dacă vrei porturi de rețea și un soft mai avansat atunci ar trebui să cumperi un player media de aici.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu