Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba 32L3433DG, televizor Smart LED de 80 cm

Toshiba 32L3433DG e o alegere bună dacă vă interesează funcțiile Smart, o imagine FullHD și un model de la un brand cunoscut. Spre deosebire de alte branduri, acesta e mai accesibil și țin cont de dotările sale. Din numele său se poate observa că e vorba de seria L3433DG și că e o variantă de 32 de inci. Sunt serii similare cu aceasta care merită încercate. Pot spune că nu veți regreta alegerea făcută în special că arată bine și oferă cam tot ce puteți avea nevoie de la un televizor în acest buget.

Pe partea de dotări nu duce lipsă de nimic în acest preț, iar dacă vreți să economisiți bani, optați pentru acesta sau unul similar de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba-32L3433DG

E un Smart TV destul și care nu are tehnologie 3D dar face parte din generația 2014. Pe partea de sunet are: sistem audio NICAM, difuzoare de 6 W fiecare, Dolby Digital Plus și Virtual Surround Sound. Chiar dacă nu e un ecran foarte mare, apreciez că are o rată de refresh de 200 Hz, imagine 1080p, unghiuri de vizibilitate mari și iluminare mare.

Are un tuner TV de tip DVB-T/C care poate recepționa posturi TV la calitate video decentă. Playerul integrat e cel standard, dar pentru redare media puteți apela fie la un cablu HDMI conectat la PC/laptop fie de pe web. Are WiFi deci ar fi ideal să aveți un router wireless, puteți opta și pentru cablul de rețea. Are două porturi HDMI dar și VGA pentru a vă putea conecta laptopul, desktopul sau un media player la acesta.

Caracteristicile speciale sunt: TeleText cu 1000 pagini, EPG 8 zile, DLNA și Digital POP Demo. Funcțiile Smart sunt importante și ele deoarece .

Plusuri: WiFi integrat, arată bine, două HDMI-uri, rată de refresh de 200 Hz, preț atractiv și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba 32L3433DG e perfect pentru cei care vor mai multe funcții la un televizor dar nu ar dori să depășească un anumit buget. Dacă vreți o imagine mare și d e calitate dar nu vă interesează funcția TV, alegeți cu încredere un monitor de 24-27 de inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu