Toshiba 32HV10G, televizor LCD la ofertă

Toshiba 32HV10G e un televizor foarte bun care acum e la ofertă deoarece are o reducere de preț de 100 lei care poți să o folosești pentru achiziția unui suport de genul Hama 108770. Avea un preț bun Vezi prețul special de azi », dar acum e redus pentru o perioadă scurtă de timp, motiv pentru care trebuie să profitați.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest televizor. E un model negru cu ecran de 32 inci, adică 81 centimetri care arată foarte bine și aspectual e oarecum comparabil cu unele televizoare Horizon.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici

  • Ecran: LCD de 81 centimetri cu rezoluție HD
  • Sunet: două difuzoare de 5W fiecare
  • Tunere: doar de tip analog.

Păreri pro și contra

Apreciez la acest model că e ieftin, bun și că vine de la o firmă cunoscută. Prețul e foarte bun pentru un televizor cu diagonala de 81 centimetri, iar faptul că e LCD nu trebuie să vă deranjeze prea mult deoarece are rată de refresh de 50 herți… ceea ce e foarte bine. Pachetul e unul normal, deoarece în cutie găsiți și o telecomandă… ca la oricare televizor. Un lucru deosebit e faptul că pe partea de porturi are HDMI, lucru care vă va ajuta să conectați la el un laptop sau o cameră video.
Din păcate nu are tuner digital, iar acest lucru presupune că nu puteți urmări transmisii HD, dar oricum la fiecare firmă de cablu se dă și un receptor, deci nu pierdeți nimic.

Te-ar mai putea interesa