Toshiba 29P1300DG, TV de 74 centimetri

Multă lume vrea un televizor ieftin precum acest Toshiba 29P1300DG, și ce e mai important vor un televizor cu o diagonală deloc mare. Modelul acesta e unul cu un ecran de 74 centimetri (transformare cu aproximație din 29 inci).
Datorită faptului că are ecran cu rezoluție 1366×768 pixeli o să poți vedea cu el diferite filme… dacă o să conectezi playere externe.
Dacă o să faceți trecerea de la un televizor normal (CRT) la acesta atunci o să vedeți că acesta are formatul imaginii 16 pe 9. Asta nu-i o problemă deoarece se poate trece pe 4:3 cu ajutorul telecomenzii.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor care are chiar și HDMI… e numai un port, dar e bun și așa.
Am pus alături și o imagine cu acest televizor, iar din această imagine poți vedea că e vorba despre un televizor negru cu aspect similar restului televizoarelor din 2014 de la Toshiba.

TV-ul
TV-ul

Televizorul de față se laudă cu faptul că e un model cu tehnologie LED și că vine din gama anului 2014. Nu e un televizor Smart, dar poate fi transformat în unul utilizând un media player de genul acestora.
Datorită ecranului nu prea mare are un consum modic de curent de 40W, iar greutatea nu e nici ea prea mare deoarece vorbim despre 4,3 kilograme.

Plusurile modelului acesta ar fi prețul de achiziție modic, că nu costă prea mult și că are o eficiență energetică ok (în zilele noastre și acest aspect e unul foarte important).
Normal că există și minusuri, principalul ar fi lipsa tunerului digital. Deci, nu are DVB C și nici DVB T, dar acest lucru nu înseamnă că nu puteți vedea posturi digitale deoarece se poate conecta o cutie prin porturile disponibile.

Așa mai de final pot spune că acesta e televizorul perfect pentru cineva care vrea să se bucure de o imagine de calitate pe un televizor nu prea scump. Nu vine cu dotări importante, dar o să să apreciezi culorile și unghiurile de vizibilitate apropiate televizoarelor cu panel IPS.

Te-ar mai putea interesa