Toshiba 24W1754DG, televizor alb ieftin cu Dolby Audio

Un televizor alb care nu costă foarte mult, dar oferă multe e acest Toshiba 24W1754DG. Nu e foarte popular pentru că e nou, accesibil și e non Smart. Majoritatea televizoarelor de pe piață oferă funcții Smart și tehnologii foarte avansate dar e nevoie și de televizoare care pot fi puse în dormitor. Acesta iasă foarte ușor în evidență datorită designului elegant și nu poate fi prea Slim în acest preț. Calitatea imaginii e superioară deoarece discutăm de o rezoluție HD ready, dar și sunetul e superior cu Dolby Audio.

Din poza de jos se vede foarte bine că nu are un picior de masă clasic ci e unul mai scund și care nu iasă în evidență. Poate fi îndepărtat dacă vă decideți să-l montați pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din gama nouă de televizoare ieftine cu sistem audio de 5W, dar caracteristicile speciale sunt numeroase: DTS HD, DTS TruSurround, egalizator și Nicam Stereo. Diagonala televizorului se alege în funcție de mărimea spațiului, dar și distanța de vizionarea e foarte importantă. Experiența de vizionare e plăcută, motiv pentru care indicator de calitate a imaginii e PQI 300.

Nu cred că mai există televizoare care să aibă un tuner TV care să nu recepționeze posturi HD. Televizorul din imagine vine cu conectori numeroși: HDMI, intrare PC, USB, Scart, Slot CI și altele. Chiar dacă are două HDMI-uri, veți folosi doar un port.

Păreri pro și contra

Playerul multimedia integrat are funcționalitate limitată și e necesar un stick USB pentru utilizare. Vi se oferă posibilitatea înregistrării pe USB a filmelor și emisiunilor preferate, dar și redarea de conținut media. Aceste funcții pot să difere de la un televizor la altul și nu cotează dacă îl folosiți ca monitor. Poate că sunetul nu e cel mai puternic, dar claritatea e satisfăcătoare cu DTS.

Toshiba 24W1754DG e varianta pe alb, dar există și o variantă pe negru cu aceleași dotări și funcții. O cameră luminoasă cere un televizor ca acesta și nu e nevoie să-l luați în rate pentru că are un preț mic.

Te-ar mai putea interesa